Hanna Klewiecka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Z kraju wierzącego i uduchowionego, w którym eksperymentalna Nowa Fala wykopała Bogu spod stóp pieniek czego nota bene uniknęła śmierć bywająca tam tylko periodycznie Z kraju wierzącego i biologicznego, gdzie prawdziwy skurwiel staje się poetą a poeta z całą pewnością jest skurwielem i wie, że na środku słonego jeziora można konturować gwiazdy krwią Picassa Z kraju wierzącego i wszechplatońskiego, gdzie pochwy mają imiona i pseudonimy niepisane i głupocie trzeba by buty czyścić by nie żłobić ich wnętrz pomiędzy dzwonkami na lekcje snu i czasu Uciekli Do kraju pogańskiego i chamskiego, w którym ich ochrzczono, imię nadano Wstyd a nazwisko Empatia a potem ze skały ich zrzucono Ach, jakże byli szczęśliwi lecąc !
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wyżej jest bardzo dobry komentarz do tego tekstu, więc nic nie piszę...Adam
Hanna Klewiecka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Miło by mi było poznać Twoją opinię. Naprawdę. Jest w cenie .??????????
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo krzyczysz. Podoba mi się. To najlepszy Twój tekst tutaj. Czekam na kolejne, może mniej z wykrzyknikiem. AdamP.S. Naczytałaś się Gombrowicza czy co?
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz jest dłuuugi... i to jest pierwszy dłuuugi wiersz tutaj, który czytalam więcej niż 2 razy do końca i dokładnie....dlaczego?bo jest co czytaćbo jest o czym słuchacbo jest w co wierzyć....proszę o więcej:)
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie wiem co mam powiedziec...Moze powiem poprostu - CHOLERNIE MI SIE PODOBA!!!!a jednak, mimo tego droga Haniu iz twierdzilas ze nie znjade sobie nic w Twoim "reperuaze"...I mimo iz rowniez jest troche wulgarny i znow ironia religiii... to coz...Moze i mnie sobie Bog upatrzyl na ateiste Wiersz zaskakujacy, przerazajacy...Ale ma to cos...Co sprawia ze chcialoby sie go czytac i czytac ciagle...DziekujePozdrawiam
Valium Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Swoją drogą, czy widzieliście gdzieś Hannę Klewiecką ? Co się z nią stało ? Pożądane wieści z dali
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie wiem gdzie jest i czy wroci, ale chyba nie..Swoja droga narobila duzo szumu swoja poezja..Ja ja zapamietam na dlugo, choc raczej nie podobaly mi sie jej wiersze..Ten byl jedyny [sub]Tekst był edytowany przez Dorma dnia 17-10-2003 17:42.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi