Catherina Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Wskazówka przeciągnęła się leniwie po tarczy, która nikogo już nie obroni. Zadaje ciosy w miarowych odstępach. Raz, dwa, trzy... tik - tak, tik - nie zasnęła 27.11.2005.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Dawno temu planowałem napisać wiersz z "tik - tak", ale doszedłem do wniosku, że będzie to bardzo naiwnie wygladało. No i fakt - u Ciebie nie wygląda to zbyt dobrze, ale cóż zrobić - przez jeden wers nie przekreślę całego wiersza. Bo cała reszta mi się podoba i ma niezły klimat. pozdrawiam /Arek
kall Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 dla mnie zbyt krótkie. by ocenić : pochwalić czy skarcić. bo byłoby świetne - gdyby jeszcze coś dopisać. rozbudować. pozdrawiam kal.
Tali Maciej Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 a dla mnie to jest o niczym, to tak jakby się zbudzić w środku nocy i wsłuchać się w odgłos nocy, nic nowego w tym tekście nie odnalazłem jestem na nie nisko się kłaniam i pozdrawiam
Dariusz Sokołowski Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zadaje ciosy w miarowych odstępach. to mój ulubiony wers
Rekomendowane odpowiedzi