PaniKara Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 ~B.T~ psychotropowy szał orgia myśli prze lotnych dzikość mijania pra chwili nadinterpretacja treści ukrytych między wierszami
PaniKara Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 AGNOZJA - utrata zdolności rozpoznawania znanych przedmiotów, zwł. za pomocą wzroku, słuchu i dotyku, zazw. jako skutek uszkodzenia mózgu. Etym. - gr. agnōsia 'nieświadomość'; Pozdrawiam.
Nechbet Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 uwielbiam takie małe formy:) nic dodać nic ująć:) bardzo mi się podoba:) pozdrawiam!!!
Yasioo Zimiński Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 kurcze mi też sie podoba! nieźle to poskładałaś. pozdrawiam z domu, w którym nie ma ciepłej wody;/
Tali Maciej Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 taaaa lubimy dwuznaczności i ukryte obrazy w treści jestem na taaaak z dużym plusem nisko sie kłaniam i pozdrawiam
PaniKara Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Dziękuję Nechbet i Yasioo za "po chlebne opinie":) Miło, że Wam się spodobało. Pozdrawiam serdecznie. PS. Yasioo u mnie jest ciepła woda możesz wpaść;)
PaniKara Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Tali Maciej: Odpowiem: Ciekawa jest zabawa dwuznacznością:) Jednoznacznie pozrdawiam!!!
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Ja także jestem na tak. To prawie debiut, a już taki poziom, hm hm.. pozdrawiam /Arek
PaniKara Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Cieszę się Arku, również pozdrawiam i zapraszam do przeczytania kolejnego wiersza.
stanislawa zak Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 takim ciekawym wierszem sPanikowałaś? pozdar!
PaniKara Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 stanislawa zak : zdarzyło się;) może jeszcze kiedyś twórczo sPnaikuję. Dziękuję i pozdrawiam dzie wuszka : Dziękuję za ciepłe słowa. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi