le_mal Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 wśród wysokich traw chodził dumnie paw a pawica chociaż mała jedno piórko też by chciała.
le_mal Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 nie strzelaj do pawia paw chciałby pożyć przecież musi się rozmnożyć! ;)
Jacek Mucha Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 One zawsze chcą zdecydowanie za dużo!!! Proszą, glaszczą, piszczą, płaczą, błagają ... mówią, że jesteś tym jedynym, z bajki... że one nigdy z innym... że cale życie czekały na to... że na zawsze... a gdy już dostaną to czego chcialy, odchodzą... JOLKA ! Dlaaaaaaaaaaaaaaczegoooooooooo ?!!?!?!?!?! chlip, chlip Już Wam nie wieżę! Dlaczego ??!!?!?!?!
le_mal Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 łączę się z Tobą w tej rozpaczy. Jolka !DLACZEGO??????????? Jolka wróć do Niego!!!!!!!!!!!!!!
Jacek Mucha Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zapomnijmy o Jolce! Teraz jest Mariola :)
le_mal Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Gratuluję! myślę że do Marioli nikt się nie przysoli!
Jacek Mucha Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Co tam przysoli !!! Źle będzie gdy się ktoś do niej przypie ... przy.
Jacek Mucha Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 No i stalo się, nie ma już Mariolki. Chyba rzucę się pod prąd? Pokazałem jej pawia, a ona "won stąd!!!" ;)
czarna Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 paw za pawiem zabawa trwa może pawia puszczę i ja?
Leszek_Dentman Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Mam taki zwyczaj, że po zabawie zazwyczaj puszczam pawoa na trawie.
czarna Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 jeśli żadnego pawia w trawie nie puściłam znaczy, że nigdy się dobrze nie bawiłam?
le_mal Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 dlatego paw na trawę wrócił nikt go nie chciał więc się zasmucił.
stanislawa zak Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 pawia nie puszczę żurawia zapuszczę i pójdę w puszczę.
Leszek_Dentman Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy pani puszcza się ta podoba?
le_mal Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 klina klinem tak z ostrożna żeby jutro było można zacząć nowe dyskutyje dzisiaj tylko głowę zmyje.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 zostawcie pawia u Jolki ciotka a Ala cnotka ma kotka
le_mal Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Ala nie taka cnotka bo ma ładnego kotka kotek lubi głaskanie nawet przed śniadaniem.
Rekomendowane odpowiedzi