Adam A Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 niskie zawieszenie jednak śmierć smakuje tylko w mniejszych dawkach rozchylam sklepienia pod odpowiednim kątem poznasz jeśli zapragnieszlecz nigdy nie zaznasz
Jacek Mucha Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Nie wiem co palisz albo pijesz, ale rzuć to !!:) Przyzwoity. Nie lubię słowa 'sklepienie'-trochie oklepane. Pozdrawiam
Adam A Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Jestem czysty ;) Dzięki za komentarz. Pozdrawiam serdecznie
Vera_Ikon Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 No... fajny. Minimalistyczny w formie, a treść... cóż poznam, ale nie zaznam :) Ode mnie + pozdr serdecznie
Andrzej_Kosinski Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Proszé Cié, nie rozchylaj nigdy sklepienia pod zbyt szerokim kátem, potem moze byc trudno zamknac je z powrotem (zwlaszcza, jezeli bédzie to sklepienie gwiazdziste ;-) Ogólnie podobalo mi sié pozdrowienia
Espena_Sway Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 miniaturka, i znów mamy motyw zaczerpnięty z architektury . sklepienia gwieździste podobają się, wiersz również pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi