Agata Kusek Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Waltornista świetnie dowcipem zabawia, Lecz gdy wszyscy grają – on włosy poprawia… ************************************************ Pozdrowienia dla naszego (za)kręconego, długowłosego waltornisty :)
Leszek_Dentman Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Gdy włosy sobie wygładzał zdarzyła się rzecz niemiła: W proteście przeciw gładzeniu waltornia się rozkręciła.
le_mal Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 jak teraz zagrać na tej woltarni publika patrzy,uszy wytęża woltarnista zamiast gładzenia zagrał publice na grzebieniach.
Leszek_Dentman Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Pod wpływem twoich fraszek zacząłem pisać cos takiego:Koncert Flety proste i piccolo po cichutku coś pitolą, smyczki ciągą unisono przysłuchując się puzonom, a trianglista sie napręża, bo muzyka się natęża, kotlarz w kotły bić zaczyna; Raz uderzyć zdołał. Finał! Nie wiem, czy będę miał pomysł na dalszy (a właściwie wcześniejszy ciąg), więc zamieściłem tutaj.
Jacek_P. Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Strażak z orkiestry we wsi Porąbka Twierdził, że puzon gorszy niż trąbka. Rzecz oczywista, Że puzonista Nie pozostawił mu ani ząbka. Pozdrówka Ja.
czarna Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Pani Zuzia sprzątająca u flecisty ów instrument wielbiła. Fakt to oczywisty, że czuła mrowienie gdy w usta i dłonie delikatnie go brała - dźwięk wydawał czysty.
Franek Klimek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 To piekny był duecik ta Zuzia i ten flecik, choć - sprawa oczywista dźwięk wydawał flecista? ef :)
czarna Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Flecisty dźwięki zduszone zaniepokoiły żonę. Sprawy w swoje ręce wzięła instrumentem się zajęła. ;)
Agata Kusek Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 A w naszej orkiestrze, fakt to oczywisty, Żadna się nie oprze wdziękowi flecisty... ...tym bardziej że kawaler;) pzdr Luelle
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 musi być czysty u flecisty
Rekomendowane odpowiedzi