Tali Maciej Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 wytężałem wszystko co najlepsze w szarości półkul targałem włosy i nic coś w końcu powstało przeczytałem dwa razy zmiąłem i do kosza zręcznością manekina zbohomaziłem znów niekształtną formę przeczytałem zmiąłem i do kosza przy entym razie frajdę zaczynała mi sprawiać statystyka trafionych bądź chybionych papierowych kul które mnożyły się nieopodal kosza aż w końcu dopadło mnie natchnienie rozpędziłem stalówkę i niczym mistrz łyżwiarski zakreślałem na papierze chwile wzniosłości po machnięciu kilku piruetów przyszedł czas na najtrudniejsze figury metaforyczne tulupy* melodyjne flipy** puentą było wirtuozerskie "salto mortale" lecz prędkość z jaką wieńczyłem dzieło sfinalizowało się na bandzie całość przeczytałem kilkukrotnie zmiąłem i miękkością nadgarstka SLAM DUNK*** z "osobistych" przyczyn to co czuję nie da się wyrazić słowami *, ** nazwy skoków w terminologii łyżwiarskiej *** w żargonie koszykarskim włożenie piłki do kosza z góry
joaxii Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Zabawne. Gdyby nie autoironia - byłoby pewnie niestrawne. A tak - podoba się :) Pozdrawiam serdecznie, j.
stanislawa zak Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Maćku! wprawiłeś mnie w zad-owolenie, podobamisie pomysł i to co ci z tego wyszło! a najlepiej cel do kosza! hi hi, ale jeśli tak będziesz wyznawał miłość dziewczynie... pozdrawiam plusem!
Tali Maciej Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Joaxi Stasiu dzięki za wizytę i miłe słowa, w sumie tak wy znać mił ość to by było dopiero coś nisko się kłaniam i pozdrawiam
Adam A Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Oczywiście - podtrzymuję zdanie z warsztatu - podoba mi się, szczególnie od połowy w dół, jak zacząłeś mieszać sport. Pozdrawiam serdecznie
Nechbet Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 bardzo bardzo na tak:) przeczytałem dwa razy zmiąłem i do kosza tylko to jakos tu nie bardzo mi pasuje:) ale ja sie nie znam:) pozdrawiam zimowo:)
Espena_Sway Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Maćku, moją opinię znasz już z warsztatu, powtórzę; ciekawie, oryginalnie i te łyżwiarstwo figurowe :P pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Ewa_Kos Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Maćku i znowu zamiast iść spać ,wprowadzasz mnie w zachwyt.Podoba się całość.Jest ok.Pozdrawiam Cię ciepło. EK
Tali Maciej Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pamiętam wpierw było o kionkursie wsadów a później wiersze o Małyszu i Jordanie to było coś, nisko się kłaniam i pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo bardzo dziękuję
Tali Maciej Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na początku gawożyliśmy o łyżwiarstwie, a później było o tańcu i jeszcze coś ale już nie pami ętam chyba wrócę do warsztatu i przeczytam tamtą konwersację nisko się kłaniam i pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja również pozdr ciepło w ten mroźny dzień (noc) dzięki za miłe słowa
Vera_Ikon Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 :) Wiesz, że sprawiłeś mi radochę... nic nowego, prawda? To najbardziej:przy entym razie frajdę zaczynała mi sprawiać statystyka trafionych bądź chybionych papierowych kul które mnożyły się nieopodal kosza pozdr serdecznie
Tali Maciej Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 w warsztacie byłaś pierwsza, która odwiedziła mój wiersz, takie rzeczysię pamięta, dzięki za odwiedziny i miłe słowa nisko się kłaniam i pozdrawiam (a ty znów o takiej porze)
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 hm nie będę oryginalny jak to gdzieś wcześniej pisałem zabawnie piszesz pozdrawiam T
anna iska Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 bardzo lubie łyżwiarstwo szczególnie pary sportowe wszystkie tulupy axele inne ewolucje to mój żywioł czytając Ciebie jakbym widziała tą konkurencję pozdrawiam wirująco anka
Tali Maciej Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nutka sarkastyczna dobra do tematu , tytuł miał zniechęcić czytelnika, bo o miłości każdy pisze, ale treścią chciałem zaskoczyć, dlatego ta zabawa ze sportem fajnie pasuje do próby opisania i porażek dzięki za koment nisko się kłaniam i pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie, że wprowadziłem u ciebie wizualizację, taki był zamysł podczas wiersz pośmigać i poskakać ( oczywiście z radości) nisko się kłaniam i pozdrawiam
Łucja Kucińska Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Podobają mi się wiersze pisane, ot tak... są takie naturalne. Gratuluje i pozdrawiam. Ł.K
Tali Maciej Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w sumie może się wydawać, iż pisany był ot tak, ale dużo czasu poświęciłem ,aby w tematyce miłości być orginalnym, dzięki za wsizytę nisko isę kłaniam ipozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi