Agata Kusek Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Sąsiadka w domu skrzypce posiada. Kocham muzykę, lecz tak się składa, że w zapytaniu mój problem tkwi: czy to sąsiadka skrzypi, czy drzwi?...
Leszek_Dentman Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Prawdę poznałem dając kwiaty: Skrzypi kochanek -reumatyk.
Ewa_Kos Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 sąsiadka pewnie skrzypi drzwiami jeden problem już rozwiązany może jeszcze być za ścianą tajemniczy skrzypek schowany on tymi dźwiękami ludzi mami
stanislawa zak Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 sąsiadka skrzypiąc daje głos by dla niej zaśpiewał młody kos!
Aleksander_Szumanski Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ze smyczkiem i z Tobą Agato Zostanę arystokratą.
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 przed arystokratą ja legato i cantabile moderato
le_mal Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 powiem w sekrecie jeśli nie wiecie że to nie skrzypce że to nie drzwi tylko tak łóżko sąsiadki skrzypi.
Agata Kusek Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Za komentarze pięknie dziękuję bo zaszczycona się berdzo czuję I jeden sekret wyjawię Wam: W domu na skrzypkach gram tylko ja;-) pzdr luelle
Rekomendowane odpowiedzi