le_mal Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 paznokcie malować to jest dzisiaj sztuka wymyśloć wzory w gazetach ich szukać a potem te wzory nakładać pędzelkiem kwiatki malinki.. a może węgielkiem.
le_mal Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 pazurami można drapać szyję gdy się często jej nie myje.
le_mal Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 wsztstkie tynki już zorane drapiesz farbę drapiesz ścianę robisz wszystko pazurami to się wiąże z oszczędnościami.
czarna Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 a co powiesz gdybym chciała zakamarki twego ciała delikatnie pazurkami drapać drażnić pieszczotami?
Ewa_Kos Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 jak świat światem u kobietki zawsze piękne paznokietki używane do drapania by pobrawić efekt prania na buzi rywalki-kokietki
le_mal Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 do paznokci nie mam siły moje nerwy mi puściły chyba sobie zrobię tipsy i założę modne klipsy.
Rekomendowane odpowiedzi