Emalka Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 We wianku kwiecistych myśli przycupnęłam na skaru dnia popijam kawę patrząc na szron na szybie ślad pocałunków mrozu
Krzysztof Głuszcz Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Taki prosty, zwarty, a jednak coś w sobie ma. Jakąś głębie, która mnie wciąga aż na skraj dnia. Bardzo mi się spodobał.
Emalka Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 jej miło to czytać:) niewiele komentarzy a chyba przejście obojętnym obok czyjegoś małego wytworu jest najgorsze. tym bardzie cieszę się że Ci się spodobał:)
Katarzyna Brzezińska Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 dawno niczego Twojego nie czytałam Emalko, ale cieszę się, że zaskoczył mnie taki miły, ciepły utworek. Pozdrawiam cieplutko :)
Emalka Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Kasiu jakoś w ogóle tu nie zaglądam ale ciesze się że Ty jesteś tu obecna:)
Rekomendowane odpowiedzi