Yasioo Zimiński Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Wie ktoś może jak można zmienić nick na inny? (obecny nie bardzo mi się podoba) Istnieje taka możliwość?
Ona_Kot Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 nie wiem, ale byłabym zainteresowana gdyby ktoś wiedział pozdrawiam ps. pewnie trzeba wysnuć jakiś list miłosno-wzywający do zmiany nicka i podesłać go moderacji :)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 szczerze, to mój też mi się nie podoba :P
Roman Bezet Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marne szanse ;) (ja z Romanem walczę już półtora roku - i nie mogę się dogadać, a Administracja napisała, że ponieważ inni użytkownicy już się przyzwyczaili, więc zmieniać nielzia!) :D pzdr. b PS. Wytrwałości życzę, może Wy?
marri huana Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Możesz poprosić administrację o usunięcie konta (wraz z tekstami i swoimi komentarzami), a potem założyć nowe (to, oczywiście, tylko przypuszczenie). Ewentualnie zawsze można założyć drugie konto, zostać zbanowanym na 30 dni i następnie korzystać tylko z nowego. pozdr ps. mój też mi się nie podoba.
Quimeen Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 proszę o nie zmienianie mojego nicku :)
Gość Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Zmiana tylko jednego nicka to praca na co najmniej 30 minut. To tylko "na zwenątrz" wygląda, że tak prosto. Poza tym, tak - to prawda, nie zmieniamy, aby nie wprowadzać chaosu na poezja.org ("bo ktoś od roku posługuje się AAA a teraz ma BBB") a.
Piotr Sanocki Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe, chyba o czymś nie wiem :) Ale może Pani spróbować (tylko na swoją odpowiedzialność!) :] Ja tam lubię swój nick, tak jak swoje imię i nazwisko :D Pozdrawiam serdecznie
Yasioo Zimiński Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Panie angello, ja bardzo proszę o poświęcenie mi trzydziestu minut. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 tez chetnie bym zmienila nick ale coz . skoro tak mowicie to probowac nie bede . przezyje heh
jacek_sojan Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Wy jesteście wszyscy Agentami tej skrzydlatej kobyły - to i wyglądacie z tymi nickami jak na weneckich zapustach, a ja - cóż, z otwartą przyłbicą, ot, zwykły stajenny. Prości ludzie mają proste życie! Jacek Sojan.
Agnes Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 zawsze możemy się powymieniać [nickami] :)))
Rekomendowane odpowiedzi