Vorph Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 W cieniu ptaka który nigdy się nie wzbije czeka martwy kwiat na promień życia które umarło nienarodzone...
magdalena13 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 smutne jak cholera , minimum treści a na tak długo zatrzymuje... pozdrawiam :)(
Ewa_Kos Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Faktycznie ten temat Cię kręci.Podoba mi się,że tyle treści zawarłeś w takim skromnym przekazie.Trzeba się zatrzymać i pomyśleć.Pozdrawiam ciepło. EK
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 W cieniu ptaka który nigdy się nie wzbije czeka martwy kwiat na promień życia które umarło nienarodzone... zatrzymuje na chwilę, dobrze ujęte. pozdr.
Vorph Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Dzieki za naskrobane słowa w opiniach są dla mnie cenne pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Zenon by mózgownicę polamał na Twoim Paradoksie V. Spróbowałem tak: THE PARADOX A life-less flower waits for Resurrection of killed before the birth existence in a shade of the never gone up bird
Rekomendowane odpowiedzi