Confiteor Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 15XI2005 znalazłem chwilę milczenia przyjemnie jest nieopisywać huśtać się swobodnie pomiędzy takim szeptem parkietu i szmerem gałęzi na parapecie znajduję ciebie nie myślę wtedy o tym że służysz ustami językiem i ciałem przypominam sobie że jesteś dla mnie konieczna do bycia lepszym
Ewa Rajska Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 ciekawe:) ale razi mnie troszkę rozdzielenie pierwszej i drugiej strofy. chyba lepiej czytałoby się wiersz, gdyby tego podziału nie było. ale ogólne poodoba mi się pozdrawiam ciepło ER
Espena_Sway Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 wiersz bardzo na tak, ciekawe przerzutnie, chyba zaraz do ulubionych wrzucę :P pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Vera_Ikon Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Rzeczywiście... wiersz bardzo na TAK! Od początku do końca. Moje niskie ukłony. Dostajesz "5" z małym "+" Jeśli się czepiać... a ja to lubie ;) to mam jeszcze inny pomysł na strofy :) znalazłem chwilę milczenia przyjemnie jest nieopisywać huśtać się swobodnie pomiędzy szeptem parkietu i szmerem gałęzi na parapecie znajduję ciebie nie myślę o tym że służysz ustami językiem i ciałem przypominam sobie że jesteś dla mnie konieczna do bycia lepszym Jeszcze raz chwalę. pozdr serdecznie
Vera_Ikon Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam autora, ale wydaje mi się Ewuniu, że nie chodziło o huśtanie się pomiędzy "szeptem parkietu i szmerem gałęzi na parapecie", ale po prostu o huśtanie się w sferze pomiedzy :) Mogę się mylić, ale tak odbieram. Więc nie ma sensu łączenie strof. Pauza wskazana :) pozdr serdecznie
Confiteor Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam autora, ale wydaje mi się Ewuniu, że nie chodziło o huśtanie się pomiędzy "szeptem parkietu i szmerem gałęzi na parapecie", ale po prostu o huśtanie się w sferze pomiedzy :) Mogę się mylić, ale tak odbieram. Więc nie ma sensu łączenie strof. Pauza wskazana :) pozdr serdecznie ... i w tym jest sęk dzięki za miłe komenatrze. pozdr
Anna Kowalczyk Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Wiersz faktycznie ciekawy, acz drobna uwaga :P nie dający się opisać /niezwykły/ piszemy razem, ale nie opisany przez kogoś piszemy osobno ;) a tutaj mamy nieOPISYWAĆ - on znalazł chwile, on się cieszy, że może nie opisywać czyli... jak brzmi diagnoza? /można też inaczej sprawdzając jak piszemy nie z przymiotnikami i czasownikami :P/
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Poboba mi się, nie nadmuchane, takie jakie powinno być, forma odpowiada treści.. pozdrawiam /Arek
Rekomendowane odpowiedzi