Roman Bezet Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No chyba, że tak ;) A umiesz już serwować z wyskoku? ;D pzdr. b PS. Panie Tali, na boga, co za kolor! każdy inny byłby lepszy ;)
Tali Maciej Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 kolor jak napisałem jest przykładowy i to była tylko propozycja którą można zmienić, (tak na nawiasie uwielbiam czerwień)
Agnes Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. obecność obowiązkowa :) i chyba jakoś się rozpoznamy , prawda? w takim razie do zobaczenia
Tali Maciej Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie ustalmy coś, moja propozycja z ubraniem nie przeszła to może... (będzie łatwiej się rozpoznać) czekam na jakieś propozycję
Roman Bezet Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... to może bez ubrania... ;) pzdr, b
Agnes Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej, ale ja wstydliwa jestem :)
jasiu zły Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej, ale ja wstydliwa jestem :) I kogo ty chcesz okłamać? ;)
Roman Bezet Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. --------------------------------------------------------------- ojej, ale ja wstydliwa jestem :) I kogo ty chcesz okłamać? ;) --------------------------------------------------------------- W najśmielszych wyobrażeniach nie myślałem, że w byłym mieście włókniarek są tak Wielcy Znawcy [:piccy]! A w dodatku prawi dżentelmeni. :D pzdr. b
jasiu zły Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. --------------------------------------------------------------- I kogo ty chcesz okłamać? ;) --------------------------------------------------------------- W najśmielszych wyobrażeniach nie myślałem, że w byłym mieście włókniarek są tak Wielcy Znawcy [:piccy]! A w dodatku prawi dżentelmeni. :D pzdr. b Nie słyszał pan o tym, że Łódź nazywają Pizza City? PS Zupełnie zbędna ta ironia była. Pozdrawiam.
jacek_sojan Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Ten termin jest przerąbany; mam akurat w czwartek wywiadówkę u córki /lat 9/, a ta skończy się najpewniej po 19.00. Piszę się na następne spotkanie! Żałuję za nie swoje grzechy /a może jednak za swoje?/ Pozdrawiam wszystkich w Krakowie i życzę rymowanych gadek. J.S.
jasiu zły Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie idź na wywiadówkę - dziecko będzie szczęśliwsze :)
Regina Misztela Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 czy ktos moglby mnie powiadomic gdzie bedziecie, jak juz pisalam o 20 to ja dopiero koncze...mecz:( moj tel 695735511
Roman Bezet Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja ;) pzdr. b
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Panie Romanie B., czy smok jeszcze żyje?
Roman Bezet Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jassneee! Tylko, że teraz nazywa się Smog! ;) pzdr. b
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 na smog najlepszy grog
Roman Bezet Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. grog bez szant? - to pijaństwo, a one dopiero w lutym ;) w Kr. b.
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Panie Bezet, mam do Pana pytanie, czy w Krakowie są poeci, wie Pan, tacy co piszą wiersze, albo co czytają, bo tutaj coś liczą, albo na coś, albo na kogoś albo nie umieją liczyć, albo czytać, albo pisać może oni są mądrzejsi, tacy nawiedzeni może mają talent do pisania wierszy albo prozy przepraszam Pana, ale ja lubię wierszyki najlepiej sprośne, wie Pan, pionowo i ukośnie z rymami, rytmami, tolerancyjne, zazdrosne o bółu, o niczym, o Tobie o wiośnie
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi