Espena_Sway Opublikowano 26 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 … od Łejeczki dla Bielaczka związek z perspektywy dwóch osób wydaje się 'być albo nie być' w dwudziesto wiecznych dniach możliwe jest wszystko mechaniczne kamienie to tylko pośrednicy ożywionych serc odnaleźć się można wystarczy chcieć
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 co za smaczek ;) :*
Espena_Sway Opublikowano 26 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. smaczek, mmm wyłącznie cocos :*
Samo zło Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. smaczek to takie niedobre, tanie, na kanapkę- prawda?
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. smaczek to takie niedobre, tanie, na kanapkę- prawda? kto lubi to lubi kto nie to trudno prawda ?
Espena_Sway Opublikowano 26 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. smaczek to takie niedobre, tanie, na kanapkę- prawda? Samo Zło, bardzo smakowity komentarz pozostawiłaś
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Podoba mi się, ale po cichu oczekiwałem lepszego zakończenia.. za delikatne jak dla mnie... pozdrawiam cieplutko /Arek
Espena_Sway Opublikowano 26 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, Arku dziękuję za komentarz i odwiedziny, zakończenie - cóż tym razem miało być optymistycznie :) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
stanislawa zak Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 optymizm tylko od nas zależy - chcieć to móc, kuż mówiłam ci pozdrawiam serd,
Espena_Sway Opublikowano 26 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu masz rację od nas, tylko u mnie to z nim różnie bywa :/ pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi