Oscar Dziki Opublikowano 24 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Naszła mnie taka refleksja, że dobrze byłoby propagować ideę, zgodnie z którą kobiety zawsze myłyby się przed seksem. Bez wyjątków. Podpisujecie sie? Nie znaczy to, że sądzę iż faceci nie powinni.
vacker_flickan Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 ja się podpisuję wszystkimi członkami
Daniel Piaszczyk Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Oscar ,napisz z tym swoim problemem do "Jestem" - chyba Ci si portale pomylily
jasiu zły Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Hmmm... Teraz powinna odbyć się dyskysja na temat "O czym nie powinno sie dyskutować na forum dyskusyjnym". :/
vacker_flickan Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 w sumie to jeszcze nie zmieniono konstytucji, więc na razie można publicznie różne petycje i postulaty wysuwać
Daniel Piaszczyk Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu nie o konstytucje a o dobry smak idzie
vacker_flickan Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu nie o konstytucje a o dobry smak idzie a Daniel Piaszczyk będzie sędzią? to co? bułkę w bibułkę?
Oscar Dziki Opublikowano 24 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Ale jak prześlemy petycję, to może nowy prezydent coś z tym zrobi.
Regina Misztela Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 najlepiej to sie myc wspolnie..;)
Mea Liberta Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. np zacznie sie myć (przed stosunkiem) ;]
jasiu zły Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alleluja!
Gość Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 nie no fajne tematy :P ja podpisuje sie pod Regina ;) ze najlepiej myc sie wspolnie :P
Rekomendowane odpowiedzi