Marcin Żochowski Opublikowano 22 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Skończył się czas Umilkł szelest liści Całą wieczność czekałem Kiedy sen się ziści Gdzieś tam na krańcu świata Nie ma przy mnie nikogo Ani siostry, ani brata Czekałem sam Czekałem w samotności Już nie ma emocji Nawet smutku i złości Zaraz ciało zadrży I serce stanie Nadejdzie ta pora... Czas na rozstanie
Tomasz_Biela Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 tekst jest oczywiście wykopany z podziemia uczuć czyli początki pisania a jeśli nie to nie gratuluję wykreowanego stylu ***szelest liści umilkł przy moim braku i kogokolwiek nie ma emocji na żart jest grymas o śmierci sen jest śmiercią kliniczną pozdrawiam T
Piotr Sanocki Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Dosłowny, banalny, domyślny, kiepski :) Na początek popracuj nad formą. Pisanie "ciurkiem" nie zbuduje klimatu. Nawet jak nanosisz tam 1000 wywrotek liści! Nic nie zaszeleści, jak będziesz pisał tak dosłownie. METAFORYZUJ co się da, a efekt murowany! ;) Aha postaraj się najpierw uatrakcyjnić jakiś temat. Nawet jak cel pointa bęzie oryginalna, ale nieciekawie przedstawiona, to wyjdzie tylko kicz. Pozdrawiam serdecznie
asta_roth Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 śliczne... poruszające...
Oscar Dziki Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Czekałem sam Czekałem w samotności wybacz, ale jesli chcesz pisac jako-tako, to musisz wszystko zmienic. wszystko.
Oscar Dziki Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 chryste, co za rymy.
Oscar Dziki Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 to jeszcze raz ja czytam czytam nie moge sie nadziwić
jasiu zły Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 "Skończył się czas Umilkł szelest liści Całą wieczność czekałem Kiedy sen się ziści" I wtedy ujrzałem ten utwór genialny z wspaniałym przesłaniem zapewne analnym A tak poważnie, poczytaj, popracuj, pomyśl i może będą z ciebie ludzie.
Tali Maciej Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 "gdzieś tam na krańcu świata" do tego fragmentu wiersz był nawet przyzwoity, lecz puźniej już lepiej ....... nie mówić, strasznie ale to strasznie banalnie, więcej metafor, dwuznaczności, zaskocz puentą i może będzie coś z twego pióra, a tak pozatym to witam na forum nisko się kłanim i pozdrawaim
Marcin Żochowski Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Witam również i dziękuje za złe i te ciutkę lepsze opinie ;)
Rekomendowane odpowiedzi