Teo Opublikowano 22 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Czasem mam ochotę pójść nad przepaść i wykrzyczeć wszystko do głuchego powietrza Innym razem mam ochotę pić ciepłe kakao i tulić Cię w ramionach Za dużo wymagam od życia? Budzę się? Nie potrafię już przełknąć kaleczącego jedzenia Mam już dość krzyków dziecka za ścianą Mam dość nawrotów zawrotów Kolorowe kapsułki już nie pomagają Skaczę po mokrym łóżku i słyszę: „Słodkich snów” I... nie wiem... czy to koniec... czy początek
vacker_flickan Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 kolejny koszmar w dziale P brrrrrr
M._Krzywak Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 No, nie kazdy debiutuje jako mistrz, bo do tego długa droga. Co do wiersza- taki "koszmarny ' to on nie jest, ale co razi - zbytnie wyjaskrawienie "siebie", szzególnie dość romantyczny krzyk nad przepaścią - to juz długa tradycja. postaraj sie szukać innych rozwiązań i pisz dalej. Pozdrawiam!!!!!!!!!!!
Regina Misztela Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 nie znam dobrym debiutow myśle że jest dużo do powiedzenia reszta przyniesie czas pozdrawiam serdecznie
Gość Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 troche do poprawy lecz nie jest bardzo źle ... tylko tyle powiem a teraz mykam ;)
Julia Valentine Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 użyłeś bardzo prozatorskich wyrażeń, jak dla mnie zbyt prozatorskich; są tu pełne zdania nie pasujące mi do wiersza - czasem taka konstrukcja jest wspaniała, ale nie tutaj; męczą mnie pytania retoryczne, jakoś tu nie pasują; kilka razy też się powtarzasz co drażni i nie przynosi nic dobrego tekstowi; ogólnie, moim zdaniem, słabo; a z rzeczy typowo formalnych - nie ma tu kropek i przecinków, więc lepiej by było, wg mnie, nie stosować też wielkich liter; no i trzykropki - ich najlepiej prawie w ogóle nie stosować - u Ciebie do wycięcia; pozdrawiam serdecznie
Tali Maciej Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 zgodzę się z Julią, że wierszem to nie jest a raczej zapiskiem z pamiętnika, mało metafor sprawia właśnie to wrażenie, jak dla mnie tekst jest słaby nisko się kłanim i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi