Pawel Bodytko Opublikowano 21 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 ostrząc nóż intuicji z niepokojem spoglądam na stolice sociopatów po czym w lustrze liczę zmarszczki na twarzy ducha czasów
Pawel Bodytko Opublikowano 21 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 sharpening the knife of intuition I keep a weary eye on the capitals of sociopaths then, in the mirror I count wrinkles on the face of the spirit of time
Pawel Bodytko Opublikowano 21 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Przepraszam, że również po angielsku, ale takie jest moje zycie w dwóch światach na raz... Jak już pisać to tak żeby się to trzymało kupy w całym moim muzgu...
magdalena13 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 móóóózgu- teraz trzyma się kupy pozdrawiam, szerokich lotów
Pawel Bodytko Opublikowano 21 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skreślę więc ten muzg i wstawię głowę :) Hmmm... Z tym ze "kupa" i "głowa" nie idą w parze... (Chyba, że po angielsku, ale to nie ładnie) Dzięki M13 za uwagę. Pozdrawiam również.
ma rzena Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Wiersz zahacza :)))Take care - you know - hurricane arrives. It must be very hard to live in two worlds at the same time? - Przepraszam za swój angielski, ale ja z trudnością radzę sobie w jednym świecie .
Pawel Bodytko Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Thanks Ma Rzena, for the kind word. Zycie miedzy dwoma jezykami daje szersza perspektywe, chociaz za cene detalu w obydwu. Dlatego chyba wole kondensowac mysli zamiast uczuc. Co do Wilmy, to trzymam kciuki, ze przejdzie na poludnie od nas (jak sie wszyscy spodziewaja) -- jakos nie mam energi na sprzatanie, brak ekektrycznosci. itd...
Rekomendowane odpowiedzi