Alicja_Wysocka Opublikowano 20 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Rozklejam ogłoszenia Na słupach obdartych: Poszukuję pracy Umiem stroić żarty. Za każdy napiwek, Nawet za psi grosz Mogłabym za ciebie Śmiać się życiu w nos. 1
amandalea Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 ba życie to nie żarty każdy dobrze o tym wie nawet gdy nos zadarty kpić nie daje z siebie nie pomysł jednak szalony i mnie w głowie zaświtał za ciepły dotyk dłoni zaśmieję się i kwita
Zofia Honey Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Chyba bardziej chciałabym śmiać się na głos cały nie za Ciebie lecz z Tobą błyskiem ocalałym
stanislawa zak Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 bo smiech to zdrowie każdy to wie lecz gdy pracy nie staje to nie w śmiech, o nie!
scannet Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 nawet żarty dobre w nos gdy zapłacą za to grosz
Alicja_Wysocka Opublikowano 24 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Ojej, nawet nie wiedziałam, że tu tyle wierszy! Rym prześlicznie sypie się Wam z rękawów, najpiękniej dziękuję :) uśmiechy, kochani za darmo rozdaję im więcej rozdam tym więcej zostaje.
Aleksander_Szumanski Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 dla Ciebie Alicjo uśmiechy załączam pachnie tu i rymem i grzechem więc wtrącam jakby nasze Forum na forum działało gdyby Twoich wierszy nam nie drukowało.Pozdrowienia Alek Szumański
jacek_sojan Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 śmiech w końcu mija mija uciecha lepiej do życia ciut się uśmiechać żarty z nas umie stroić los lepiej uważać na swój nos /!/ A kiedy słyszę śmiech, zawsze budzi on we mnie słowa Norwida: "Jest wiele ludziom do powiedzenia, ale czy znieść potrafią; można im wtedy dopiero mówić, kiedy oni nauczą się wiedzieć, kiedy należy śmiać się, a kiedy płakać..." Ale tu. na stronie musi być wesoło. I jest! Bawię się z wami, śmieję się z wami - jest cudnie. Zasługa autorki - zatem: Autor! Autor! 1
Nata_Kruk Opublikowano 5 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2025 @Alicja_Wysocka... no to ja doCię.. dołączam.. :))
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2025 @Nata_Kruk Zapraszam, raźniej dwom, niż w pojedynkę :)
Rekomendowane odpowiedzi