Espena_Sway Opublikowano 19 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 ludzie głupstwa czasem plotą to standard również w tym wypadku pierwsze wrażenie względnej harmonii nie przeszło próby zabójstwo robaka to tylko małe poczynanie z punktu widzenia szaraka to jeden pasożyt mniej nawet o tym nie pomyślałeś choć mianem homo inteligent się określiłeśzmień zawód aktorem jesteś lepszym niż artystą
Tomasz_Biela Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Łejeczko jak ja lubię maczać palce w czymś co jest interesujące chcąc spojrzeć na to z jeszcze innej strony tak właśnie się i teraz poraz kolejny dzieje ;) to standard w tym wypadku również pierwsze wrażenie względnej harmonii nie przetrwało zabójstwo robaka to małe poczynanie z punktu widzenia szaraka to jeden pasożyt mniej ale nawet o tym nie pomyślałeś mianem homo inteligent określiłeś się zmień zawód aktorem jesteś lepszym niż artystą * ludzie czasem plotą głupstwa / Buzi Bieleczek
M._Krzywak Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Dużo jest rzeczy, o ktorych sie czasem nie myśli. Choć z czasem z głupstw powstaja większe głupstwa. a co do wiersza - mnie zaciekawił, pominąłbym tylko "homo inteligent", bo kimże jest człowiek? ale początek i zakonczenie są świetne. Pozdrawiam!!!!!1
Espena_Sway Opublikowano 19 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. *** Bieleczku, dziękuję bardzo za komentarz i za Twoją wersję . pozatym, to już taki Twój standardzik, do którego powoli się przyzwyczajam :) ŁejeczkaForYouCmok
Espena_Sway Opublikowano 19 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za pozytywny komentarz i zrozumienie wiersza, bardzo się cieszę. co do homo inteligent to tak poprostu zaczerpnęłam z potocznego języka. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
j.renata Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 są i tacy, dla których pozostawienie jakiegokolwiek śladu jest najważniejszą życiową rolą podobają mi się sugestie T.B. pozdrawiam tańczących roztańczona
Ewa_Kos Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Podoba mi się temat(daje dużo do myślenia),jak i forma w jakiej go przedstawiłaś. Plusik z Wielkopolski aż do Ciebie. pozdrawiam ciepło. EK
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Początek kursywą niezbyt, dalej bardzo dobrze. Szczerze tak. pozdrawiam /Arek
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 ale nawet o tym nie - ''ale'' potrzebne? pomyślałeś choć mianem - czy ''nie pomyślałeś'' nie powinno być w jednej linni? ułatwiłooby. homo inteligent się określiłeś - homo int. - wg mnie to jest be. zmień zawód aktorem jesteś lepszym niż artystą - Espeno, ale jeżeli o tym nie pomyślał to pozostaje w nieświadomości, więc jak może być aktorem? w drugiej strofie'' robaka-szaraka'' się rymnęło ;) w trzeciej ''pomyślałes'' a zaraz potem ''określiłes'' - nie podoba mi się taki układ. widziałem juz lepsze Twoje utwory, tutaj [u]wg mnie[/u] przekombinowałaś i to nieźle. może odchudzić? :)
Espena_Sway Opublikowano 19 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, Ewo dziękuję za komentarz, cieszę się że przemawia do Ciebie. plusik musi daleką drogę przebyć, Wielkopolska jest daleko od Śląska, ale przecież mamy samoloty ;) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 19 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety są... dziękuję za komentarz i pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 19 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Arku dziękuję za to, że jesteś jednak na tak i to szczerze pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 19 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jay Jay dziękuję za odwiedziny i komentarz. co do Twoich propozycji, to muszę je przemyśleć, postaram się pokombinować trochę. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
jasiu zły Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 A wiecie, z czym mi się kojarzy tytuł? No wiecie? Hmmm? Pomyślałeś - określiłeś, szaraka - robaka... brzmi koszmarnie. Naprawdę źle. Jak dla mnie, nic tu nie ma odkrywczego, forma jakoś nie rzuca na kolana. Przechodzę obojętnie.
Espena_Sway Opublikowano 19 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 heh, znając Ciebie, to tytuł pewnie kojarzy Ci się z zawodem prostytutki, albo z czymś związanym z seksem. jeżeli przechodzisz obojętnie i forma Cię nie rzuca na kolana, to szukaj dalej a pewnie coś znajdziesz co Cię zachwyci i po/rzuci Espena Sway :)
Vera_Ikon Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Podoba mi się. Za kilka błyskotliwych tekścików... i ta pointa :) Ode mnie + pozdr
Espena_Sway Opublikowano 19 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Vero za komentarz i pozytywną opinię, cieszę się, iż wiersz przemawia do Ciebie pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
stanislawa zak Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 i ja- nie błyskotliwie pozdrawiam pa!
Espena_Sway Opublikowano 19 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Stasiu dzięki za błyskotliwy komentarz pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. liczyłem na to, że wytłumaczysz mi ten fragment, który budził u mnie mieszane uczucia... więc jak? :)
Rekomendowane odpowiedzi