kall Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 na krótko zostawiam istotę rozmowy - bezsens również musi odpocząć oprócz pomarańczowych liści został nam tylko kasztan z przeszłością kategorycznie za późno - myśli już dojrzewały nie chcę dorosnąć - bez błędnie odczytanych momentówbo w takiej chwili twoje słowo tak jak owoc* soczyście wypełnia samotność ..................................................................... * fragment piosenki zespołu Goya "Słów smak"
Espena_Sway Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Kalino, sprawnie napisałaś ten jesienny wiersz, wydaje mi się przpełniony pretensjami i smutkiem, a jednak jestem na tak pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
kall Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 pretensjami - czy ja wiem... bardziej zwykłym, siedemnastoletnim spojrzeniem na świat - i na inne sprawy :-) pozdrawiam i dziękuję za wizytę :-) kalina
Vera_Ikon Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ja już Ci pisałam, że jestem nim zachwycona. Jest rewelacyjny i napisany w taki bliski dla mnie sposób. Zdecydowanie jestem na TAK! pozdr serdecznie
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 O! podoba mi się dużo bardziej niż poprzednie "zasłyszane" pozdrawiam /Arek
kall Opublikowano 19 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 dziękuję wam kochani za wizytę i ciepłe słowa :-) pozdrawiam kalina
Rekomendowane odpowiedzi