Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Waldemar_Talar_Talar  Jejciu Waldemarze, kiedyś napisałam, że idę się utopić, a jestem. Połowę z tego co piszę, to nieprawda, albo i więcej. Dzisiaj mam taki pomysł, a jutro inny. Pozdrawiam serdecznie :)
    • @Naram-sin ale niech to nie wpłynie na krytykę lubię publiczne biczowanie wiem wtedy w którą stronę iść i co poprawić a presja publicznej oceny mnie mobilizuje będąc na portalach gdzie wszyscy sobie kadzą nie rozwijam się bo nie wiem co ludzie naprawdę myślą. Niestety lubię epokę romantyzmu co w dzisiejszych czasach nie jest popularne więc muszę poszukać może innych środków wyrazu.
    • Prawda i tak  W końcu zwycięży    Gdy chodzi o ideały    Odnajdziesz ją  Na końcu drogi   Ale z niej nie ma wyjścia  Bo to ślepa uliczka    Czy to wszystko  To jednak kłamstwo?
    • Witaj - nie pal swoich wierszy - niech cieszą -                                                                                      Pzdr.serdecznie.
    • Z daleka przybył i cicho szumiał jak wiatr snuł się dolinami ofiarnie pokutnie pola zraszał rzęsiście długimi falami.   Usłysz mnie słońce i ogrzej przeszłość świetlnymi jak wiek promieniami niech spłynę pod niebem ujrzawszy ciebie zjednany z twoimi myślami.   Wskrzeszając na ziemi w mchu gęstwinie żarzące się ledwo tęsknoty pocałuj mnie w głowę i nie bój się bólu bo boleć będzie musiało.   Słuchajcie mnie drzewa pola i rzeki zapłaczcie wszystkimi zmysłami bo dziś odchodzi me czarne słońce w potoku wyrwanych konwalii.   Ogarnij myślami tą boleść poranka i runy spisane na drzewie zatrzymaj odchodząc me oczy w zarzewiu najgłębiej jak możesz w swym niebie.    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...