Grzegorz B. Opublikowano 13 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Podnosząc z podłogi w muzeum rolkę papieru pomyślalem że to żart gimnazjalisty albo czyjaś niezdarność i że szlachetnie wyręczam sprzątaczkę wrzucając "Velvet" do kosza. Zdziwiłem się widząc pisuar na sali ale gdy wszyscy wyszli skorzystalem z niego ratując swój pęcherz. Te nagłówki w gazecie: "Skandal w galerii" "Dewastacja ekspozycji" Dziwne...
Ona_Kot Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 kiedy to było...oretyrety pisuar w galerii, no - dramat już po przeczytaniu tytułu tknęło mnie przeczucie, że mogę się grubo rozczarować i się stało moim zdaniem, nie ma tu ani odrobiny wiersza w wersach pozdrawiam
Oscar Dziki Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Lubie takie pomysły, ale mogłeś coś jeszcze pokombinować. Jak tylko zobaczyłem tytuł i motyw z "velvet" wiedziałem, co bedzie dalej.
Taki jeden Sweet Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 dobre ale nie na wiersz
Letnia sukienka Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 e tam. dobre i do wiersza :) pozdrawiam sweet tulipan letnia
Rekomendowane odpowiedzi