stanislawa zak Opublikowano 7 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 mój anioł, nie każdy to wie w obłokach często bujał mnie do bujania przyzwyczajona wpadam w twoje ramiona wypadając szybko i boleśnie
Ewa_Kos Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 dobrze że nic nie złamałaś jak z tych ramion wypadałaś ale nie ma tego złego potem dużo jest dobrego i w tym mądrość cała..
stanislawa zak Opublikowano 8 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 w tym rzecz cała żem coś złamała mianowicie tylną podstawę co wygląda jak chała tylem z tego miała żem kogoś poznała
Ewa_Kos Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 trzeba wrócić więc do życia bo jest tyle do odkrycia fajnych rzeczy cała moc nie wystarczy jedna noc a ile ''szklanek'' do zbicia
stanislawa zak Opublikowano 8 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 jedna noc to za mało wiecej nocy by sie zdało gdyby ciało wytrzymało tej miłości znój ale cóż, za daleko miły mój a podróże w te i wewte nie ( dodaj se)
Ryszard Schreyner Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 gdyby nocy przybyło szybko by się znudziło nie o to chodzi by sobie szkodzić uczucie by się zużyło
stanislawa zak Opublikowano 12 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 uczucie jak beczka wina gdy dobre to i mocno trzyma gdy niesmaczne lepiej nie sączyć bo to zle może się skończyć moje było za dobre i dlatego też nima!
Rekomendowane odpowiedzi