Paulettta Opublikowano 7 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 zbyt wiele mam krat w oknach schowam słowa na okazję jakąś specjalną przytul mnie bo znów uwierzyłam że to zrobisz
Ona_Kot Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 PeeLka uwierzyła że On znów ukradnie tytuł? jakoś tak mi się odczytuje i nie bardzo przypada do gustu pozdrawiam
Samo zło Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 w przedszkolu dzieci prowadzą pamiętniczki, w których się pisze 'datę i rok porwał mi smok"... wierszyk nader skromny, a w całej swojej niezdrowej skromności jeszcze słabo pozlepiany.właściwie jest o czym pisać?
jasiu zły Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 A dla mnie jest to genialny utwór na miarę twórczości Marii Pawlikowskiej Jasnorzewskiej ;) Czy mam coś dodać?
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Dla mnie również bardzo dobry.. każda strofka coś niesie i dodaje coś ważnego. brawa. pozdrawiam /Arek
Samo zło Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. możesz dodać, bo chyba nie wszyscy zrozumieli
jasiu zły Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. możesz dodać, bo chyba nie wszyscy zrozumieli Chałowaty znaczy się ;)
Paulettta Opublikowano 8 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 dziękuje za pozytywne komentarze i te negatywne również.Po mojemu to ten wiersz naprawdę powinien trafić do szuflady, ale...jak widać komuś się jednak podoba:)Może trafiam tylko do młodego pokolenia.:)
Piotr Sanocki Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Tytuł jest baznadziejny - przepraszam, za dosłowność, ale taki jest naprawdę. Kiepski pomysł :/ Pozdrawiam serdecznie
Paulettta Opublikowano 8 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 z tytułem zawsze mam problem, z pomysłami...no cóż jakoś ostatnio na nic nie mam ochoty-z pomysłami jest tak samo;/;/
Rekomendowane odpowiedzi