stanislawa zak Opublikowano 6 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 świat nierówno ma pod sufitem kaseton na twarzy fortepian i śpiew i wiersz przy tym właściwy wymiar złamany nie wymiarowo na wpół drogi trafić nie łatwo zrozumieć nogi sen nie sen makabreska- tereska koc - noc co jego panem czarne dziury na własność i kac nad ranem
Ewa_Kos Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 no i super.Kac nad ranem mówi wszystko.Jak przeanalizować treść,to bardzo dużo tu prawdy.Fajnie Stasiu to opisałaś.Podoba mi się.Serdecznie pozdrawiam. E.K
stanislawa zak Opublikowano 7 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 dzięki ale nie wiem jak z budową tego gniotka, pozdrawaim ciepło
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 nie wiesz co z budową tego wiersza hmm ... moze do czegoś się przydam , ale nie sądzę ... planeta nierówno pod sufitem kaseton na twarzy wiersz przy tym marne skorupy właściwa nie waszkość na wpół drogi nie łatwo trafić nogami w zrozum sen nie sen noc jego panem czarne dziury na własność i kac nad ranem drastyczny jestem w zmianach wiem ale wiersz mnie zmobilizował do takiej makabry
stanislawa zak Opublikowano 7 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 świetnie zupełnie jak płynnośc tanga ze związanymi nogami! pa !dzięki
Gość Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 a no świat ma ma nierówno pod sufitem . i to jeszcze jak . ok wiersz . sciskam i uciekam .
Rekomendowane odpowiedzi