Patryk_Nikodem Opublikowano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 marzenia o smaku gorzkiej czekolady przez sen widzę w milczących domach a własne odczuwam skulony porankiem cały ten ból i wrażliwe dłonie jak to jest że przechodzimy obok niedojrzali tylko raz w życiu to nie miało tak być pusty świt nie ma nic do powiedzenia słyszę tylko zaspane dzielnice i domy rodzinne powiedz że prawda boli mniej niż ty
Letnia sukienka Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 ciekawie. pomysłowo. nie lubie gorzkiej czekolady ale wiersz jak najbardziej do przełknięcia. pozdrawiam Lucynka
Samo zło Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Patryku, a cóż to za egzystencjalne pogaduchy z samym sobą? jeżeli ostatnio cię broniłam, to ten tekst mnie rozczarował. pozdr.
Gość Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 a mnie przeciwnie . ja na pozytyw ide . sciskam piszacego i czekam na kolejne juz z wieksza dawka do pisania .
Rekomendowane odpowiedzi