kall Opublikowano 30 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 zamyślam się nim pióro zostawi ślad leniwie sięgam pamięcią po zasady kolejny raz zdmuchuję kropkę z końca zdania przenosząc jednym ruchem nad i zmieniam sens co dnia - nieuchronnie rozumiem inaczej? * * * zastanawiające - wszak myśli
kall Opublikowano 30 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 witam wszystkich :-) wiersz jako pisanie ogólnie pojęte. troszkę zmodyfikowany - tematem pierwotnym był świat widziany oczyma dyslektyka :-) [wymysł nie mój, lecz pewnej komisji konkursowej] pozdrawiam gorrrąco znad kubka ciepłej herbatki kalina
Tomasz_Biela Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 nożyce zastosowałaś bardzo ostre ale ja jeszcze się pobawię zamyślam przed śladem pióra leniwie pamięcią po zasady kolejny raz przedmuchuję kropkę z końca zdania nad i co dnia zmieniam nieuchronnie sens rozumiem inaczej? * * * zastanawiające wszak myśli / Pozdrawiam TomaszEK
stanislawa zak Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 faktycznie, myśli i to niezle! pozdrawiam ciepło!
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Wyraża teraźniejszego mnie. Duży plus. pozdrawiam /Arek
Samo zło Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 kwiaty na łące i myśli gorące- czyli powtórka odcinka pt. 'wierszyk kiepskawy, ale jaki prawdziwy'. nie samą prawdą żyje człowiek, ale nauką (która pochodzi z ust Pana ;))
kall Opublikowano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm. w swoim komentarzu nie zmieniłeś stylu ani formy przekazu - tylko delikatnie pozamieniałeś słowa. sądzę, że i bez tego mi się będzie (co nie oznacza, że twoje poprawki są złe :-) pozdrawiam kalina
kall Opublikowano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki stasiu. ciepło się przyda, bo zzzzzzimny się zrobił ten wrzesień na koniec :-) kalina
kall Opublikowano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło trafiać w ciebie :-) dzięki za plusisko pozdrawiam kalina
kall Opublikowano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóż. różne gusta - o których podobno się nie dyskutuje. dzięki za wizytę kalina
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 każdy człowiek piszący jest wrażliwszy od przeciętnego szaraka. nie jestem do konca przekonany o konieczności pytajnika w przedostatniej myśli. stawianie pytania retorycznego w takim momencie jest [u]w moim odczuciu[/u] nie na miejscu. reszta jak zawsze u Ciebie elegancka, idealnie skrojona, wyśmienita. spory plus pozdr.
Julia Valentine Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 jest tu coś bardzo prawdziwego :) pozdrawiam serdecznie
kall Opublikowano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki dżej :-) myślałam, czy nie zlikwidować tego znaku zapytania. i chyba nadal będę nad tym myśleć ale urosłam teraz. hohoho :-) pozdrawiam kalina
kall Opublikowano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję - jak najbardziej prawdziwie :-) kalina
Rekomendowane odpowiedzi