Garamond Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 nie doswiadczyłam ( w sensie,że mi to w sumie ti to) więc przebaczyć nie mogę. coś jeszcze?
vacker_flickan Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a skąd ja mam wiedzieć czego doświadczyłaś?:)
Garamond Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha ha ha nie doswiadczyłam twojej arogancji
Pedro Salazar Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 HEj Witam na forum. Choc nie wiem do kogo mam sie zaliczac no nowy niejestem bo juz dosc długo tu siedzę, prawi rok. A "starym wyjadaczem" tez raczej nie jestem bo zamiesciłem mało tekstów (ok.10) i wciąż jestem amatorem.
Regina Misztela Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 http://img354.imageshack.us/my.php?image=majorka0709lp.jpg -------------------------------------------------------------------------------- to ja;) w tym roku zaczynam studia w Krakowie ( Uj, stosunki międzynarodowe) hmm chyba jestem złym przykładem "poetki" ;) za bardzo cieszyło mnie życie ( p.s odliczając półtora miesiąca depresji..trwa nadal;(( ) . Poza pisaniem to sport w każdym wydaniu. Trenuję siatkówkę od siedmiu lat http://img377.imageshack.us/my.php?image=mielno12so.jpg
paulka / wega Opublikowano 26 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jak sobie zyczysz ;)
Espena_Sway Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 witaj Paulino :) nazywam się Espena, może nie jestem tutaj od dawna, to jednak trochę wierszy napisałam. niedawno zaczęłam naukę w studium na kierunku architektura wnętrz. mam wszechstronnne zainteresowania. mam nadzieję iż lepiej się poznamy dzięki wierszom. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
ot i anka Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 witaj Paulino,wszyscy tu są wcale nie fajni i tylko udają miłych dopóki nie napiszesz czegoś:))) ja tu sobie jestem od dawna, choć pewnie mnie nie znasz, bo już prawie nie pisuję:( ale.....tak przy okazji się pochwalę!:) w końcu po wielu staraniach i niepowodzeniach, jestem na ETNOLOGII:)))) (tak sobie, się uzewnętrzniam ze swoją total radością:)))))
scannet Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 witaj Paulino ja też jestem nowy ale może damy radę? to co poniżej jest smutne a może nie ?pozdrowienia powiedz człowieku czemuś znów taki pijany , no powiedz ,powiedz ,bądź taki śmiały , bądż tak odważny i przyznaj przed sobą – czemu dziś wstałeś znów lewą nogą , czemu do wszystkich znów masz pretensje , a gdzie przepiłeś tą swoją pensje , czemu ma dość ciebie joana , czemu wciąż padasz na kolana , czemu tak głupi jesteś człowieku , że ciągle twoje nie jest na wieku , czemu wciąż tracisz zamiast zyskiwać – może pić przestać ? lub zmienić klimat ?- tak cechusie -życie jest piskiem a w ogóle to gnój no i zabrakło do rymu kół , kiedy już będę ,kiedy się stanę czy kiedyś będę ? ,czy kiedyś stanę? mocno w oparciu siły przy nocy i już nie będę prosił pomocy? 18.09.2005 ćma barowa
Rekomendowane odpowiedzi