stanislawa zak Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 mam doła oła fioła nie zawoła nie usłyszę słowa -sowa mądra owa dont worry- nie martw się letere- ciesz się tere? śmiało p-rzyj do przodu mimo pustki mimo chłodu carpe diem - łap dzień a za mną cień - doła
Tali Maciej Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 do ulubionych, lubie takie zabawy językowe, nieźlę się ubawiłem
stanislawa zak Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 dobrze że przynajmniej Ty, bo ja wprost przeciwnie płakałam nad losem mojego angorka, i dlatego ten wiersz miał mi poprawić humor, widze ze tobie się udało, pozdrawiam ciepło.dobrze że mnie pocieszyłeś!
Roman Bezet Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Witold Marek Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Dławienie wiersza? Dla mnie OK, tylko czy stanisława to zdzierży...?
Roman Bezet Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba trzeba ją uprzedzić? :)
stanislawa zak Opublikowano 12 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 och Bezecie!, jakam wdzięczna, że Cię czymś zatrzymałam, a tak poważnie. to cieszę się żeś raczył zajrzeć , próbowałam stworzyć coś innego i pisałam na czysto co mi slina niosła, cieszę się że poprawiłeś jest teraz bardziej interesujący bardziej na domysły i skojarzenia, mnie się podoba Marku! zdzierżę, ale moi nie! nie lubią takich ambitnych wierszy i staram się dogodzić im, ale teraz to moja tragedia i ten wiersz w poprawkach Bezeta ją oddaje! wyszło jak szloch a nie śmieszność, dzięki, pozdrawiam serdecznie!
Tomasz_Biela Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 witaj Stasiu po dość długim urlopie tak sobie się pobawiłem ty też się fajnie pobawiłaś jak miło oddychać tą stroną znowu mam doła oła fioła bez słowa nie zawoła owa mądra sowa dont worry letere tere? śmiało p do przodu przyj mimo pustki chłodu carpe diem za mną cień woła i tak doła i tak jak oś
stanislawa zak Opublikowano 14 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 no, też nieżle, lubię jak bawicie sie moimi wierszami, każdy ma coś innego do dodania i to jest cudowne!pozdrawiam ciepełkiem
Rekomendowane odpowiedzi