Luthien_Alcarin Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 tylko wiatr zasuszam w dłoni - szumi jesienią ciepłą i brązową z negatywnie nastawionym jeżem zzieleniałym na przekór przed zimą zbieram się w sobie na zapas gaszę piegi w herbacie z rumem a sama rdzewieję miodowo gdy żółć mnie zalewa tęsknotą
Tali Maciej Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 biega jesień po lesie po łąkach i parkach najwspanialsza malarka abstrakcyjnej natury wykwintnie pędzlem miesza w kolorach nadając obrazą zarysy, cienie i kontury bardzo melancholijny twój wiersz, miło się czyta odemnie plus nisko się kłamniaiam i pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 gaszę swoje piegi w herbacie z rumem - pięknie ale dlaczego sama? tego nie mogę pojąć taka zdolna (PEEL) pozdrawaim ciepło!
Quimeen Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Wydaje mi się, że dwa pierwsze strofy niepotrzebne. Do tego nie podoba mi sie "tylko wiatr zasuszam w dłoni" . Natomiast cztery ostatnie na plus. Maja ręce i nogi, nastrój, przykuwają do monitora. Dobrze sie je czyta, wyczuwam fajny rytm :) . Bez dwuch pierwszych wiersz bardzo dobry. Pozdrawiam.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 - szumi mi jesienią - może to jakoś zastąpić? ;) kolejne wersy zaskakują, przynajmniej mnie, bardzo łądny wiersz :)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Mmm, nastrojowo... co prawda zgrzyta "szumi mi" ale co zrobić... brawo za klimat. pozdrawiam /Arek
Luthien_Alcarin Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje za odwiedziny:) bardzo bardzo:) Pozdrawiam jeszcze nie -jesiennie;) Agata
Luthien_Alcarin Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sama- zebym to ja wiedzała czemu:p Dzięki za odwiedziny Pozdrawiam Agata
Luthien_Alcarin Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie chciałam od razu kombinować z udziwnieniami,przez pierwsze dwie strofy miał być oddany jesienny klimat , który teoretycznie ( :D) powinien udelikatnić i ulirycznić obraz-narazie zostaje przy tym:) ale dziękuje za sugestie i poświęcony czas Pozdrawiam ciepło Agata
Luthien_Alcarin Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale wpadka..rzeczywiście wygląda wręcz smiesznie-poprawiam:) dzięki za zwrócenie uwagi:) Pozdrawiam ciepło Agata
Luthien_Alcarin Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "swoje" kasuję-zeby nie wyjść na krnąbrną bestię;) "mi" -też wycinam...a barwa;) teorteycznie można malowaą każda;P Dziękuje za odwiedziny i sugestie Pozdrawiam Agata
Luthien_Alcarin Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywście-tak jak pisałam Jay Jay'owi i Alter Net-głupi błąd, niewychwyciłam zupelnie a przy czytaniu brzmi .hmmm.... oryginalnie:))) Pozdrawiam ciepło Agata
Julia Valentine Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 piękny nastrój... w sumie nie pasuje mi tu trochę "żółć mnie zalewa", choć rozumiem - kolory :-) ale bardzo na tak pozdrawiam jesiennie, z jeszcze zielonymi kasztanami :-)
Amras_Elensar Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Ładny wierszyk:) W Miarę prosty, nieprzekombinowany. Przyjemny w interpretacji. W pierwszej strofce zgrzyta szumi z zasuszam. Całkiem mało subiektywnie przyznaję- kawał dobrej roboty. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi