stanislawa zak Opublikowano 10 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 nie lubię wiatru zbyt głośny zbyt szybki wyciszyć go nie mam siły dogonić - brak czasu nie lubię czasu taki zachłannie pazerny pogania mnie dogania zawczasu wypełniam słoiki zapachem lat wytrącając pod wiatr kolejne lotki nie lubię zgniłych jaj
stanislawa zak Opublikowano 10 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Arenie dziękuję za wsparcie. pozdrawiam serdecznie kropelką orzezwiającego deszczyku
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Bardzo ciekawy początek. Środeczek na poziomie ale smaczny. Końcówka zaskakująca... pozdrawiam /Arek
amandalea Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 hmmm...wszystko bardzo...bardzo...oprócz końcówki ale to tylko takie tam moje marudzenie.. Pozdrawiam serdecznie amanda
stanislawa zak Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 końcówka jest na przekór- zbuntowana, zgniła jaja to coś niesmacznego,pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Arku- dzięki, wiem ze nie do wszystkich ta jesień jeszcze dociera, niektórzy z was są we wiośnie, nie rozumieją jesiennych komplikacji, pozdrawiam ciepełkiem
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Arek trzy pozdrowienia dostał ;) wszystko byłoby dobrze, ale ostatni dwuwers... ;) no wiesz. pozdra
Tali Maciej Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Ja też jestem zaskoczony końcówką, jest może niesmaczna ale mnie rozbawił, totalnie się jej niespodziewałem.I chyba taki był zamiar nisko się kłaniam i pozdrwaiam
stanislawa zak Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Jay, niesmacznie Ci przyjacielu?mnie też Tali masz rację- tak wyszło i mnie też rozśmieszyło, dzięki.pozdrawiam szczerze Jay mówisz że Arek aż 3. no poparz nie zwróciłam uwagi, gorąco pozdrawiam Ciebie też 5 razy, albo i więcej- szalem ! mimo iż upał jak cholera,
stanislawa zak Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 wracam Jay to miało być dla jaj, papatriki
Zofia Honey Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A znasz kogoś, kto lubi? - zepsuło mi to całkiem dobre wcześniejsze wrażenie i zamiast nut refleksji - niesmak Pozdrawiam Zofia
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Lubię jesień, wiatr. Twój wiersz, ale nie jestem Chińczykiem! Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi