Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 wybacz mi poetyckie dłonie (tak jak wybaczasz telewizyjny pejsaż) nie umiem wbić gwoździa ani zmywać naczyń ale mogę Cię pisać
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Znowu króciutko. Jakoś nie mam weny na coś dłuższego, więc pewnie niektórzy będą zawiedzeni.
Letnia sukienka Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 hmm...czy to celowe,że napisałeś pejsaż? i dałabym bez "moje" bo już na początku określasz że ktosiek ma wybaczyć Tobie. i co to ten pejsaż? ogólnie bez polotu ale spoczko. pozdrawiam Lucy
Julia Valentine Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 piękne, ale ta jedna literówka... :-) no i nie jestem pewna tego nawiasu tak czy inaczej na tak pozdrawiam serdecznie
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 To nie jest literówka. Po coś to jest.
Letnia sukienka Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko po co? ma to uwypuklić nazwę serialu???
Julia Valentine Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 literówka? robi się ciekawie... chyba rozumiem ;-) pozdrawiam :-)
Beata Michalec Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Pisz mnie pisz Arku, a dłoni nie wybaczę... one są błogosławieństwem. Należy je chwalić i chuchać na nie ( wcale nie z zimna) Pozdrawiam gorąco
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Lucy - nie wiem o jakim serialu mówisz, może nie zrozumiałem.Beato - dziękuję, fajnie jakby ktoś chuchał.Izo - chyba rozumiesz ;) dziękuję wszystkim i pozdrawiam.
Letnia sukienka Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyzby chodziło o sztukę francuską?
Pan_Fei Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Nie kupiłeś mnie tym wierszem, to miniatura, a chociażby w: nie umiem wbić gwoździa ani zmywać naczyń dwa razy powtarzasz ten sam sens, pierwsza linijka wystarczyłaby w zupełności przepraszasz za „poetyckie dłonie”, a później je oferujesz.potrafię cię pisać- tak chyba lepiej Pozdrawiam serdecznie Fei
Regina Misztela Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 przypomniał mi się mój wiersz / nie sypiam z poezją/ zapomniałam, poetka ze mnie, lepiej pójdę zrobić kawę/ ha, a ja to taka typowa racjonalistka jestem tylko czasami odlatuje i właśnie wtedy nikt nie rozumie, nikt nie widzi tego samego co ja piękny wiersz!!!!!! szczere wyznanie zakochałam się..no Regina
stanislawa zak Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 mimo wszystko naucz się wbijać -przyda się pozdra, poetycko
Michał Barański Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 no ten pejsaż od razu skojarzył mi się z Żydami... podoba się wiersz, ten pejsaż jeszcze trzeba będzie przemyśleć, ale wiersz jest bardzo mój; dziękuje i pozdrawiam;
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Nie chodzi o sztukę francuską, Lucy. Fei - wiem, że powtarzam dwa razy to samo, ale myślę, że w ten sposób lepiej jest to uwidocznione. Regino - zawstydzasz mnie... ach, Stasiu - co do gwoździ to mooooże kiedyś... Michale - cieszy mnie tak pozytywna opinia, również dziękuję.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 czyżby poetyckie dłonie były odpowiednie do zmiany kanałów na pilocie, a do wbijania gwoździ już nie ;)) nie no niezła miniatura, trafia swoją prostotą, nie ma w niej miejsca na wybujałe metafory, i chyba tak miało być... pozdrawiam
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak miało być.
Gość Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 ja nie jestem zawiedziona jak wspomniales...tak czy owak...czy dlugi czy krotki ma w sobie to cos co przyciaga moj wzrok...super...pozdrawiam...
Espena_Sway Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 heh, bardzo ciekawie, szczególnie dla kogoś kogoś kto jak ja interesuje się chiromacją :). całe szczęście iż są ręce tzw. mieszane które łączą zdolności różnych typów rąk /jakże było by nudno gdyby każdy poeta nie potrfił nic oprócz pisania wierszy ;P/ podoba się pozdrawiam serdecznie Espena Sway
Rekomendowane odpowiedzi