Wuren Opublikowano 2 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 drohiczyński koniec szary i szorstki jak sukienki nastolatek sprzedawczyni bez jutra w fioletowym półuśmiechu nie zagląda w pytania nawet powietrze pachnie pustką gestów bez echa * kawa z deszczem najlepiej smakuje gdy przed nami jeszcze góra FujiInowrocław, lipiec-wrzesień 2005
Messalin_Nagietka Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 od Drohiczyna do Fuji nikt w takim wierszu się nie znudzi pozdrówko MN
Anastazja.P Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 no tak...seria jakas....nostalgii :)
Daniel Piaszczyk Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 "pachnie pustką gestów bez echa" :( w tym powietrzu loty na łeb na szyję leca :(
Roman Bezet Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 ...a.a.a., żem w końcu chwyciłem tego Fujijamę ;) (niektórzy mówia na to "króliczek", gonić króliczka, tylko doktorku nie kojarz z czasopismami ;). Podoba "misie". Nie byłem - nie widziałem, alem Ci uwierzył. Szkoda tych panienek - może by im trochę podfarbować odzież ;D pzdr. b
e-m-e-m Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 zamiast komentarza: tu nawet powietrze pachnie pustką gestów bez echa sprzedawczyni bez jutra nie zagląda w pytania a kawa z deszczem najlepiej smakuje gdy przed nami drohiczyński koniec szary i szorstki jak góra Fuji
Luthien_Alcarin Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 lirycznie...cos w nim jest, duzy plus Pozdrawiam Agata
Rekomendowane odpowiedzi