Anastazja.P Opublikowano 1 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 wymiotowałam zaległą w żółci szpulą sprutych włókien z której kiedyś dla wielu w akcencie kobiecej cierpliwości wydziergałam na drutach funkcjonalność poplątałam palce w gardle łożyły się w krzyk na zębach wiązanych w pęki gryzę się łamiąc kto w końcu ciągnie za sznurek
Daniel Piaszczyk Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 ale się z wiekiem gUpi robie coraz mniej Cie rozumiem... " drutach funkcjonalność" proszę nieeeeeeeeeeeee toż to coś jak prześcieradła goryczy pozdr.
Roman Bezet Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 zabrakło "krzyku"!!! ;)poplątałam palce w gardle łożyły się w krzyk - nie tak (bogobojnie?) miało być ;D ------------- "w akcencie cierpliwości", "na drutach funkcjonalność" - to mimo cierpliwości pobudza we mnie coś ;))) Za to początek 'świentny' - warto podziergać! pzdr. b PS. A Piaszczyk niech nie marudzi, pożyje jeszcze z te pińćdzisiont lat, to jeszcze błagał będzie o te prześcieradła z gorczycy! ;P
Anastazja.P Opublikowano 2 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bezet, wiesz, co? - racje masz! Dziękuję za podpowiedź, aż mi się krzyczeć chce :) Pozdrawiam. Anape
Agnes Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Anastazjo siędzę tu już 15 minut i nadal zastanawiam się kto pociąga za ten sznurek...... i to zastanowienie jest potrzebne, podobnie jak krzyk (w wierszu) kobieca cierpliwość też ma granice przecież :) pozdrawiam/a
Anastazja.P Opublikowano 2 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 dokładnie tak Agnes dziękuję i buziam Anape
Wuren Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Jak już pisałem -nie wiem, czy zazdrościć, czy współczuć Twojemu facetowi :) Pozdrawiam Wuren
Anastazja.P Opublikowano 2 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najlepiej Go w to nie mieszać Piotrze miło CIę widzieć Pozdrawiam. Anape.
Marcin Dydyna Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Mimo najszczerszych chęci jestem bardzo na nie. W ogóle wiersz do mnie nie przemówił. Pozdrawiam.
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szanuję Pozdrawiam. Ana.
Messalin_Nagietka Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 cudo-miodzik - z przeręblę komu potrzebny taki kłębek co kapie żółto-żółtą- żółcią skądkolwiek był – jest ulgą pozdrówko MN ps. przemyślane i doskonałe – no i oczywiście kobiece
Anastazja.P Opublikowano 5 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę, że leży i że nie na żółto :) Pozdrawiam i dziękuję Anape.
Messalin_Nagietka Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę, że leży i że nie na żółto :) Pozdrawiam i dziękuję Anape. a jaki kolor lubisz? dzięki za koment pozdrówko MN
Anastazja.P Opublikowano 5 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę, że leży i że nie na żółto :) Pozdrawiam i dziękuję Anape. a jaki kolor lubisz? dzięki za koment pozdrówko MN ja Ci powiem...nie tu Messa, nie tutaj :) zdrówko! AP
Rekomendowane odpowiedzi