Miłka Maj Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Nic się przecież nie stało… tylko drzwi z impetem zamknięte rozbiły świat, tysiące szkieł rzuconych w serce… kogoś zabrakło… kogoś nie było… Nic się przecież nie stało… tylko płacz cichy jak dym usiadł na wodzie… mgła zapomnienia otuliła wszystko wokół… przyszedł mrok… przyszedł chłód… Nic się przecież nie stało… to tylko tragedia śmierci jednego ze słońc… już koniec blasku… już koniec uśmiechu… ktoś skradł radość z jego twarzy…
stanislawa zak Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 podoba mi sie, pozdrawaim
Miłka Maj Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Dziekuję, bardzo się bałam tego...pierwszego kroku...
blady paznokieć Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 nie podoba mi się. pozdrawiam.
Quimeen Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 prze(y)chylam się do ocen poprzedników. pozdrawiam
Gość Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 a ja w polowie . i tak i nie . przekonasz mnie ? :) na jakas strone ?;) sciskam .
Quimeen Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 oczywiscie jestem na nie ze wzgledu na forme i tresc. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi