Lady_Supay Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 potykając się o grzeszne myśli układam w ciszy głuchonieme ciało moje uda linearnym kształtem obejmują noc która szczytuje przestrzenią usta żądając igraszek ze słowem przynoszą szczęście w podkowie przeklęte obnażone stopy w dłoniach namiętności owocują westchnieniem jeszcze odsłonię piersi w akcie dla artystynie wyrzeknę się nieba na pamięć wyuczę chleb i wodę dojdę tam gdzie mnie wszyscy diabli
Julia Valentine Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 całość zmysłowa; a końcówka kursywą genialna; bardzo na tak jestem :-) pozdrawiam serdecznie
Czarna Perła Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 genialne, kapitalne i w ogóle brak mi słów...spodobało się odrazu...ehh.. TAK pozdr. :)
małgorata wachowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 a gdybyś zaczeła tak Myśl grzeszną układam w głuchonieme ciało Uda linearnym krztałtem obejmują noc Rewanżuje się przestrzeń dalej jest poprawnie i dobrze
Niesapominayka27 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Po pierwszym czytaniu już: Subtelnie, pięknie, całość przemyślana; taki bardzo kobiecy wiersz, jak najbardziej w moim guście, :) Pozdrawiam
Lady_Supay Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Małgorzato, Twoja zmiana tekstu - implikuje zmianę sensu. Zostawię jak jest. Thx. Pozostałym również pięknie dziękuję. Serdecznie
Agnes Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Su:) jeśli takie są wiersze wakacyjne, to niech dzisiajszy dzień się nie kończy i niech nie nadchodzi 1 września:) przedziera się przez to nutka erotyzmu, kobiecości i delikatności, jednak nie pozostaje na jednym tylko znaczeniu.... koncówka kursywą - Twoja? -wspaniała pozdrawiam wieczornie jak obiecałam/agnes
Lady_Supay Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Agnes, dziękuję pięknie, nie spodziewałam się... Utwór wydawał mi się zbyt...hmmm...prosty(?) ;) Mam nadzieję, że dzionek był udany. Takiej też nocki życzę. :)
Agnes Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 czy "prosty" wiersz = "zły" wiersz?
Lady_Supay Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Agnes, nie miałam tego na myśli. Zauważyłaś zresztą, że to nie jest erotyk, choć tak mi jakoś "prosto" brzmiał w pierwszym czytaniu. Myślałam, że w takiej bezpośredniej formie umknie główna myśl. Cieszę się, że się myliłam. :)
Agnes Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 nie posądzałabym Cię o wiersz jednowątkowy:) zawsze dopatruję się drugiego, trzeciego dna, szukam pokrewnych motywów i innych ścieżek, takie już zboczenie:)
Lady_Supay Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 W takim razie - nigdy nie zbaczaj! :) Idę się poprzytulać do poduszki, bo tak mi się tęsknie przygląda.;) I nie mów, że wcześnie bo za mną droga daleka, a przede mną - jutro. Mały idzie pierwszy dzień do przedszkola. :)
Roman Bezet Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Jak to nie erotyk?! ;( Zmieniłbym tylko "rewanżuje", no i "odsłonię piersi" (z "piersi odsłonię" - choć w sumie efekt niby taki sam? ;) pzdr. b PS. Miłych snów, Su ;D
Lady_Supay Opublikowano 1 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ojejku, erotyk tylko w pierwszym czytaniu, a w drugim (tup, tup?)... ;)) Piersi już "odsłonięte", a na "rewanżuje" nie mam innego pomysła ;( Może mała pomoc? Ciepłego dzionka i mało ...rwów. :D
Gość Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 ciekawy pomysl no i ciekawie napisane ...pozdrawiam i czekam na nastepne...
Roman Bezet Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A będzie mały rewanż? :) Skoro "piersi" już odsłoniete, to może...moje uda linearnym kształtem obejmują noc która szczytuje przestrzenią ? Pasuje Ci? :D :)))) pzdr. b
Lady_Supay Opublikowano 1 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Jasne! Super! Dla mnie bomba! Że też na to nie wpadłam. ;)))) Najserdeczności z ciała nocy. :D
Rekomendowane odpowiedzi