stanislawa zak Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 nie lubię wiatru zbyt głośny zbyt szybki ruchliwość jego miesza mi rozum wyciszyć nadcierpliwością nie grzeszę dogonić czasomierz wysiada nie lubię czasu taki zachłannie płynny pogania Dogania zawczasu wypełniam słoiki zapachem lat a chwile w nadmiarze wytracają pod wiatr kolejne lotki
stanislawa zak Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 kochani forumowicze! witam po urlopie - stęskniona bardzo S, pozdrawiam gorąco!i zapraszam do komentarzy!
Julia Valentine Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 cudowny nastrój; taki ponad ten wiersz; a czasu to ja tez nie lubię, bo dłuży się gdy nie trzeba, a pędzi gdy mógłby stanąć; ale wiatr jest wspaniały... wiersz moim zdaniem bardzo piękny i dobrze jest znów taki przeczytać... pozdrawiam Cię serdecznie
stanislawa zak Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Julio! barrrdzo dziękuję za miłe słowa, pozdrawiam gorąco,
Arena Solweig Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Witaj Stasiu ! Ładnie zainaugurowałaś, no i wstąpiłaś na znajoma mi ścieżkę, jako że wiatr i czas towarzysza mi od dawna. Zastanawiam się, czy ostatnie wersy a właściwie „pióro odlotu” ma podwójny sens… może zastąpić to po prostu „lotką”. Przeczytałam dwa razy i dwa razy zacięłam się na : ...Zawczasu wypełniam słoiki myśli zapachem lat a... - sens słoików może warto zostawić otwarty …więc wyrzucić „myśli”, coś w tym rodzaju: zawczasu wypełniam słoiki zapachem lat w nadmiarze wytracają pod wiatr kolejne lotki Czy te duże litery to specjalnie ??? Oj, namarudziłam, przemyśl, może to tylko moje widzimisię. Pozdrawiam serdecznie Arena
stanislawa zak Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Arenko, dzięki że wpadłaś Duże tak, zawczasu wypełniam słoiki myśli zapachem lat a (lub lata) tu chodzi mi o dwie sprawy -słoiki jako takie, myśli o lecie albo o latach minionych. ale moze to ty masz rację, ja jeszcze w pieleszach, dzięki kochana za poświęcony czas,( i znowu ON)
Tali Maciej Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 kolejny raz wątek przewodni matka naturai i kolejny raz na plus, nisko się kłaniam i pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 2 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 tak, kocham przyrodę chociaż mam jej w nadmiarze i ona jest moim motorem, pozdrawiam
Barbara_Pięta Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Poprostu Poezja! Cóż więcej mogę powiedzieć? Zachwycona jestem. I tyle :-). Pozdróweńka/B.
Rekomendowane odpowiedzi