Krzysztof Kwiatkowski Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 coraz ciemniej w twoich oczach mijają dni o wieczorach nie wspomnę zarysowanych delikatnie sytą linią twojego ciała miałaś podbić świat ten mały światek wielkimi marzeniami i zebrać wszystko dla siebie wciąż zastanawiam się dlaczego niebo było aż tak wielką przeszkodą a ja zbyt nieśmiały nie śmiałem zapytać im więcej ciemności w rozszerzonych źrenicach tym bardziej popycham dni aby przeminęły
Ania D. Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Gratuluję utworu, no i to właściwie tyle, bo co więcej można powiedzieć o naprawdę dobrym wierszu.
tenere Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ujmujące. absolunie urzekające. ani jednego zbędnego słowa, hołd oddany prostocie! jeden z najlepszych Twoich wierszy, jeśli nie najlepszy ze wszystkich, które miałam przyjemnosc czytać. oby tak dalej - będę czekać i śledzić. tenere urzeczona
Paweł Słabiak Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 "a ja zbyt nieśmiały nie śmiałem zapytać" To jedyny fragment, który może zaszkodzić pozytywnemu odebraniu tego tekstu. Może lepiej "nie odważyłem się zapytać". "Nieśmiały" i "nie śmiałem" nie mogą pozostawać w tak bliskim sąsiedztwie. Nic prze to nie wyzyskujesz z treści, a jedynie zamykasz się w tautologii. Ogólnie jednak podoba mi się :)
Rekomendowane odpowiedzi