Lady_Supay Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 każdego dnia na mojej ulicy większa lub mniejsza liczba bezdomnych oddziałów atakuje śmietniki i filtruje odpady. wolny wstęp do wysokich kultur bakterii, otwarta wojna z gapami o jakość. tylko ptakom dajemy dachy, sypiemy ziarnem. bezdomnym ptasia wolność i uliczne karmniki.
Bartosz Sadulski Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Lubie wiersze "socjologiczne", szczególnie z takim lekkim pazurem i zadziornością. Tutaj liczy się treśc, a nie forma, dlatego mnie sie podoba : ) Pozdrawiam
Przemyslaw Chwala Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 wydaje mi się ze ostatnio chwytasz tematy "bardziej rzeczywiste" i świetnie dajesz sobie z nimi radę.pozdrawiam.duży plus
Lady_Supay Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki.
Lady_Supay Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chwytam różne tematy i z różnym efektem, ale dzięki.
Pan_Fei Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ideowo nie zgadzam się do końca (długo gadać ;), ale wiersz od strony technicznej i całej reszty na wysokim poziomie wolny wstęp do wysokich kultur bakterii, otwarta wojna z gapami o jakość. To świetne, bo błyskotliwe, z pazurem. brawo su (znowu ;) Fei
Lady_Supay Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fei, cieszę się, że bez rozwlekania doceniasz moje wypociny :) Dziękuję i pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Izuniu, miło mi, że pomimo nielubianego tematu potrafisz tak mile skomentować. Cieszę się i bardzo dziękuję za przystanek. :) Serdecznie Cię pozdrawiam. Ewa
bogdan vendetis Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 obnażanie hipokryzji? podoba się podoba sie również aluzja do "wolności" bezdomnych, której to jednak wolności nie traktujemy tak samo jak ptasiej... dobry tekst - chociaż temat za trudny dla tej dziedziny (poezji) i przez to wrażenie zaledwie liźnięcia problemu (może lepiej skupić się na pojedyńczych przypadkach, które cztelnik sam będize sobie mógł analizować? - a całość zagadnienia z uogólnieniami włącznie pozostawić socjologom, względnie publicystom (albo samemu "większy" tekst machnąć :) jak mówię: jest dobrze, ale czuć uogólnienie i spłycenie tematu)
Lady_Supay Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, to próba nr I. Serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi