Leszek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Pomruk w strzelistość żywiczną się wznosi, dźwięk przytłumiony z piersi wydobyty, poprzecinana brzaskiem resztka nocy światłem przeplata nastrój leśnej dziczy. Ciepło przenika, łączy nas w zachwycie, symfonią Schumann poprzez zmysły wnika, gasząc świadomość głos przechodzi w ciszę, władczy Morfeusz w sen postacie chwyta. 1
Niesapominayka27 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Hmmm pomimo to że jestem miłośniczką poezji nierymowanej, ten wiersz mi się spodobał, ma w sobie melodyjność, ma klimat- taki troche Leśmianowski, ładny wiersz, Pozdrawiam
Zofia Honey Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Wiersz melodyjny, nastrojowy i w dodatku rymami, które bardzo w poezji lubię. Zapach lasu, zachwyt świtem i kojąca zmysły muzyka - ech, pomarzyć Z każdym kolejnym czytaniem bardziej mi się podoba. Niecierpliwie czekam na następne.
Ewa_Kos Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Mieszkam w pobliżu lasu i klimat jest własnie taki .Sposób w jaki wiersz został napisany podoba się. Zauważyłam dużo trafnych porównań. Pozdrawiam serdecznie. E.K.
Espena_Sway Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 heh Lesiu co mam dodać, kiedy wszyscy przede mną już się wyrazili w tak pochlebny sposób o Twoim wierszu :). pozostaje mi tylko napisać, że /jak zwykle/ uważam że panuje w nim niesamowity klimat. ach, moim zdaniem piszesz najlepsze rymowane wiersze na tym forum :) pozdrawiam serdecznie wieczorem Espena Sway
Leszek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Jesteście dla mnie tak mili, że nie wiem co powiedzieć. Dziękuję. :)
Rekomendowane odpowiedzi