Czarna Perła Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 bezdomne noce nie mają się gdzie podziać przychodzą do mnie by upić się czekaniem dziwią się widząc kalejdoskop myśli marzenia wyprute z cegieł dzieciństwa pokój pustych melodii sączy milczenie między źrenicą a minutą stoi tron duszy z berłem które nie jest niczym innym jak tłuczkiem owiniętym w sreberko po czekoladzie wzdłuż ciała rynna umarłych min i gestów nabrzmiała herbata od woni frezji odgruzowana pamięć kalejdoskop myśli tylko wiatr pocałuje mnie w czoło na dobranoc
Niesapominayka27 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta zwrotka zastanawia i przyciaga moja uwage, wg mnie nadaje sens i wlasciwa wymowe utworu, pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 bardzo charakterystyczny i oryginalny ten Twój wiersz. bardzo się podoba :) pozdrawiam serdecznie Espena Sway
Czarna Perła Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Niezapominayka i Espena dziękuję wam za komentarze a takze wszystkim, którzy przeczytali, a nie komentowali :)
Agnes Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ma pani literówkę w tytule.... wiersz schematyczny, nie zatrzymuje, nic oryginalnego jestem na nie pozdr. a
stanislawa zak Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 powtarzasz 2 razy kalejdoskop myśli, może zmienisz na coś innego.pozdrawiam
Czarna Perła Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 stanislawo...chcialam zmienic, mialam nawet fajny pomysl na zmiane..ale pomyslalam ze wtedy to byloby zrobione na zyczenie czytelnika, a nie byloby moje, wiec pozostaje przy tym co stworzylam, a poza tym powtórzeniem jakaś refleksja? pozdr. :)
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zasluzony plus bo wiersz zrobil na mnie wrazenie...poczatkujesz? pozdrawiam...
Czarna Perła Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 czy początkuję...tak i nie... zanim zaczęłam pisac "przyzwoite" wiersze napisałam chyba setki banalnych wiec pod tym wzgledem nie debiut, ale debiut jeśli chodzi o uczestwnictwo na forum to początkuję... (dopiero kilka tu zamieściłam) pozdrawiam dzieki za komentarz. :)
Rekomendowane odpowiedzi