stanislawa zak Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 z każdym dniem naznaczonym pod kreską nadgryzają swój medal zapomnianych w tłumie usta cienką linią nierówności błądzą we wspomnieniach równie dobrze jak po ścieżkach dziś krótką nadzieją poprzedzając długie chwile oczekiwania czas kochania minął a im się wydaje że nic dotąd i dobrze że tak jest
Samo zło Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 no proszę, już mi się prawie podoba :))). robisz postępy (hehehe), ale to co dobre zostało za przeproszeniem rozpieprzone tym: nie cierpią nie rozumiejąc karuzela się kręci wesołe miasteczko i cyrk to oni klaunem jest życie ale ja młoda jestem- zwyczajnie takie hasła są dla mnie śmieszne i przynoszą efekt podobny do akcji 'anty'- czyli całkiem odwrotny od zamierzonego.
stanislawa zak Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 no, widzisz, znowu BE, więc chwytam i poprawiam dzięki i pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 ja chyba mam jakąś alergie na punkcie zmiany kroju...ale wiem że nie będziesz miała żadnych pretensji wiec pozostawię swoją wersję wydarzeń...a po za moją wersją twoja jest bez zastrzeżeń...ja po prostu przedstawiam swój widok z lotu subiektywnego ułożenia krajobrazów...hez każdym dniem pod kreską nadgryzają medal zapomnianych w tłumie usta cienką linią nierówności błądzą we wspomnieniach równie jak po ścieżkach dziś kótką nadzieją poprzedzając oczekiwanie czas kochania minął im się wydaje że nic dotąd się nie wydarzyło i dobrze że tak jest
Czarna Perła Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 mnie sie tylko nie podobała "krótka nadzieja poprzedzona długim oczekiwaniem" (wiem, że nie dosłownie zacytowałam, celowo) ale takie coś już gdzieś czytała...i tylko ztymi wersami cos bym zrobiła, poza tym to ok, + pozdr. :)
stanislawa zak Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 czytałaś w warsztacie ponieważ ten wiersz lezakował tam i chyba jeszcze jest wróć i zobacz! pozdrawiam i dziękis za kom.
Rekomendowane odpowiedzi