Cody Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 dyplomata wysnuł pewne wnioski zabiją go stalówką pióra czyli po prostu opiszą (najtrudniejsza jest śmierć kiedy tajemnica zostanie między zębami - będą ją nikczemnie wyciągać wędką z haczykiem domysłów) towarzyszyć temu widowisku będzie płacz kobiet i ssanie palca serdecznego przez jego dzieci - erotyka na niskim poziomie - proces bezczynności stanie się dla niego łaskawszy niż Józefa K. pozostanie tylko magia wzruszenia ramiona podnieś ramiona opuść nauka tej magii jest łatwa jak bajka o Kapturku i wilku szczytowe uniesienia prostej linii ciała na poddaszu podniebienia dziecinna wyliczanka uczuć zawsze wychodzi nie po bożemu zastanie go tylko biała koszula i garnitur - związki symbiotyczne z ciałem żywym
Panienka z okienka Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 W ten deszczowy dzień,taki wiersz jest czymś czego nie potrafię określić! Nie zabiję stalówką pióra.raczej klawiszem klawiatury!Lubię takie wiersze,można sobie czasem podeklamować!:)
patrycha Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Symbole, alegorie, głęboko utajony sens - to mi sie podoba. Aczkolwiek ogólnie trochę ciężko się czyta. Ode mnie plusik :) Pozdrawiam deszczową chmurką
Czarna Perła Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 no fakt troszkę ciężko się czyta , ale to skłania do przeczytania ponownie...ja przeczytałam kilka razy i nawet mi się podoba! (choć przeraziła mnie długość troszkę, ale przebrnęłam) całkiem fajne i ...(brak mi słowa ale ma coś na mysli) pozdr. :)
Tomasz_Biela Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 jakoż Twoje pisanie niekiedy podobnie podpisuje się ku mojemu nie mam problemów z interpretacją...dla mnie czyta się dobrze... ciekawy twór...
Barbara_Pięta Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 W niektórych miejscach rzeczywiście troszkę ciężko się czyta, ale ogólnie robi fajne wrażenie. Utwór wymaga więcej wysiłku od czytelnika Plusowo pozdrawiam/B.
stanislawa zak Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 lubie te twoje wiersze, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi