Beata Michalec Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Ściana deszczu Nie widzę przez nią Drzew w parku - Tych na wyciągnięcie nerwu wzrokowego Rozpacz aniołów Jest wielka Zgubiły jednego ze swoich - A może po umarł po prostu ze starości Sufit obdarowuje mnie Pomarańczowymi kroplami Wcieram je cierpliwie w dłoń - Chcę przez chwilę poczuć się pierzaście anielska
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Skasowałbym myślniki. Czy "po umarł po prostu" jest celowe? nie licząc tych dwóch rzeczy to uroczo, jestem na tak. pozdrawiam /Arek
Samo zło Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 anioły, ściana deszczu :/. nie, nie... zdrowia
Pan_Fei Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten fragment jako tako błyskotliwy, dalej bardzo zwyczajnie, żeby nie powiedzieć kiczowato. A szkoda, bo ostatnia zwrotka na poziomie. Pozdrawiam serdecznie Fei
stanislawa zak Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 zdziwienie- nie erotyk ? chociaz te dotyki?! pozdrawiam
Everygrey Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 przeczytałam go w wielkim zamyśleniu, ale nie dał mnie sobą omotać, pewnie zaraz zapomnę...ale na chwilkę obecną jestem na tak szczególny plusik za "ścianę deszczu";) pozdrówka...
Beata Michalec Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam, złośliwość przedmiotów martwych jest wielka. Dopiero teraz udało mi się dostać do sieci. Dziękuję za wszystkie uwagi. Arku - zwykle niestety działam celowo, przez przypadek to ja porysowałam samochód:) Samo Zło - mogłabym pisać o bezzębnych żarłaczach i beznogich stonogach - tylko problem w tym że nie chcę. A poza tym gdyby nie anioły nie mielibyśmy odniesienia do zła Stasiu - ależ to jest erotyk, jak najbardziej, jeno ciut spokojniejszy bo deszczowy Serdecznie wszystkich pozdrawiam, dzisiaj wyjątkowo gwiezdnie.
Rekomendowane odpowiedzi