Tali Maciej Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Poczułem na wargach Później delikatnie w płucach Jak rozlewa się Od małego palca u ręki Przez trzewia Wprost do potylicy Wzbierające natchnienie Paraliż tkanek, Ogarniający umysł Rozprężający ciało ............................................................................................................................. Białe smugi dymu gęstniały nabierając jednolitej konsystencji Można je było formować Jak watę cukrową Złapane na gorącym uczynku Oszukiwanie siebie Zakłamane spojrzenie Tego kogoś W lustrzanej tafli Ten ktoś to sumienie Walka z cieniem Pętla myślowa, rondo Skrzyżowanie, Następna droga, wątek Płomień dym Sen na jawie Nierzeczywista rzeczywistość Niewyczuwalny dotyk Białego wonnego anioła Smolistego diabła Osiadającego Na ustach, wargach języku Na zewnątrz wnętrzności Głębiej W zakamarkach duszy W podstanach świadomości
Michał_Zawadowski Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 doczytałem do końca. muszę się napić. może dojdę do siebie:)
Ona_Kot Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 nie doczytałam do końca muszę się napić pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 czyżby gastro ogarniało przełyk
Michał_Zawadowski Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ściągaj:P
Ona_Kot Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 nie ściągam inspiruję się ;P ps. doczytałam do końca, ufffff autorowi radzę mieć strumień świadomości bardziej uporządkowany tematycznie ;] pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 każde słowo w tym wierszu odnosi się do jednego, więc nie rozumiem stwierdzenia " bardziej uporządkowany tematycznie" ale dzięki za komentarz, nisko się kłaniam i pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 heh, ja też doczytałam do końca, chyba dlatego, że kiedyś pisałam podobne 'litanie' :P. podoba mi się koncept, jednak forma trochę razi - możnaby trochę skrócić. pozdrawiam serdecznie Espena Sway
Michał Barański Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 możnaby zmienić te kropki na jakiś bardziej estetyczny znaczek np. '***', '~*~' albo '*/*' ew. ')*(', a może '*^*', albo jeszcze lepiej '' tudzież '~@~'... może mały konkursik, kto wymyśli lepsze? *:o)
Tali Maciej Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Dobre z tym konkursem, kropeczki zostały stworzone w chwilowym bezruchu, w czarnej dziurze która owładneła umysł i zatrzymała rękę przed dalszym potokiem myśli, ........................................................................................................................ zrobiłem kropeczki i wątek sam pomknął dalej pozdrawiam i dziękuje za komentarz
Krzysztof z Mysłowic Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 przeczytałem lecz nie jestem pewien czy chciałbym po raz drugi. pił nie będę. nie ma powodu. pozdrawiam i czekam na następne.
Everygrey Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 tak myślałam...długi i...za długi....rozklejony...jak dla mnie to nie...i razi mnie "anatomia" w wierszach... pozdr.
Tali Maciej Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Lubuję się w pisaniu długich wierszy, a co do anatomi, to jestem świeżo po AWF-ie i jakoś tak często poruszam ten aspekt ludzkiego ciała w wierszach. Dzięki za komentarz pozdrawiam
Sunny Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Nie wiem czy jest taka forma pisania wierszy całkiem możliwe ponieważ mam kilka takich wierszy w których wypisuję kolejno poszczególne zjawiska nie oszczędzając przymiotników które z wrażeniami jakie towarzyszą przy nich obejmują wiersz swym wyszczególnionym opisem.
Rekomendowane odpowiedzi