stanislawa zak Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 z niejednej wiązki pokrzyw gobelin życiowej odwagi osnową żalu pęcznieje niejedna kropla na nim przykurzony wątek czasu a one nadal błyszczą rozpraszając uwagę przeliczając osnowy na wątki głaszczemy potwory o zapachu piołunu w końcu każdy ma swojego gremlina którego musi znosić i szklankę piołunu którą wypić musi
patrycha Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 nieposdziewałam się, że z początkowej wersji powstanie taki milutki utworek, nabrał więcej magii i przesiąkł liryzmem :) Podoba mi się i brawo za pracę - nie poddałaś się! Pozdrawiam uśmiechniętą chmurką!
stanislawa zak Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 bardzo się cieszę , jak to mawia Cody: praca praca praca, nie ma łatwizny, pozdrawiam ser. pa
Tomasz_Biela Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Stasiu znasz mnie troszeczkę...i ja bym tutaj pokusił się o zmianę kroju ale nie zrobię tego...niech sobie będzie i tak jest świetny... pozdrawiam...TomaszEk
stanislawa zak Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Tomku nic nie stoi na przeszkodzie- zmień lubię wracac potem i czytać inne wersje, to takie ciekawe, pozdrawiam ciepło!LUBię Twoje wersje!
Tomasz_Biela Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 dobrze Stasiu Skoro autor/ka wyraża zgodę to pomajstruję osnową żalu pęcznieje utkany pejzaż życiowej odwagi z niejednej wiązki pokrzyw przykurzony wątek czasu na niezliczonych kroplach wciąż rozpraszają uwagę licząc osnowy i wątki wypruwam gremliny niesenne -często to poduszka pachnąca piołunem
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Jest uroczo i bardzo mi się podoba, choć nie dostrzegam głębii (tak to się pisze?)... ale więcej takich utworków by się przydało. pozdrawiam gorąco /Arek
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 jest ok szalikowcu :)) jak ja Cie dawno nie czytałem...
stanislawa zak Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 i ja! gdzież to się bywało?mam nadzieję na przeczytanie czegoś Twojegodzięki że wpadłeś
stanislawa zak Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Arku, ty też nie dostrzegasz, głębi mój pejaż taki płaski?tło liche , a w tle chodzi o to, że czas mija a łzy nie zasychają w życiu- gorącepoz. Tomku jak zwykle ładnie to przestawiłeś, podoba mi się i zachowam!!! dziękis.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może po prostu było za późno...
stanislawa zak Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 włsnie dlatego dodałam głębi nie zauważyłeś,P
Rekomendowane odpowiedzi