Misfit Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 deszcz znów spłynął po nim smutkiem jak wtedy gdy z matką stawał pod zimnym marmurem wpatrzony w rzędy krzyży zabierała go tam tylko w deszcz - miał skrywać jej łzy i tak je widział były większe od deszczu
Cody Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 widziales Ty kiedykolwiek deszcz? zniesmaczony jestem, a tytul juz kompletnie na wyrost. choc:"stawał pod zimną ścianą marmuru wpatrzony w rzędy ciemnych krzyży" brzmi ciekawie, moze troszke smierdzi frazesem, jednak w zaden sposob znany mnie lub i nie sposob nie ratuje wiersza. pozdrawiam
Misfit Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 A widziałeś ty kiedykolwiek nazwę tego działu? Warsztat. WARSZTAT. W-A-R-S-Z-T-A-T. Oczekuję tutaj wskazówek jak uczynić wiersz lepszym. A ty co napisałeś? Właściwie nic. Wywnioskowałem tylko, że ci się nie podoba. To ma być pomocny komentarz?
Misfit Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Dzięki za rady, faktycznie czasem gdy wpadnę na jakiś pomysł, który wydaje się mi interesujący to zupełnie zapominam o formie i się tak rozpisuję. Przykróciłem trochę tak jak ja to widzę.
Cody Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. izi kolego izi. spakojna ganz - wiedz na poczatku, ze gust mam niemilosiernie wybredny i trudno mi dogodzic. skoro napisalem, ze wiersz mi sie nie podoba, to powiedz mi w jakich celach mam Ci pomoc?powiem Ci jak uczynic wiersz lepszym, powiem Ci 3 magiczne słowa, od których sam zaczynałem - praca, praca, praca. a ha i czytac umiem, i oto sie nie boj. serdecznosci, kolezko, serdecznosci.
stanislawa zak Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 bardzo melancholijnie nastroił mnie ten wiersz i bardzo podoba misie ale w koncówce wywaliłabym - były większe od deszczu ,na - i tak je widział krople większe od deszczu- unikniesz tym sposobem czasownika jeden po drugim to tylko taka moja wizja pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi