stanislawa zak Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 dojrzałam do tego by wyrzucić to głupie serce.daleko do łazienek. nocy czwartowych dymiących świecami pragnień w ciemności pragnę byś je odnalazł dom zbudował ze złożonych dłoni darując dach na zimne dnie dojrzałą kiść winogrona zostawił po drugiej stronie przekwitłej pustki jeśli myślisz że miłość to ślepiec z różyczką w ręku to nie wiesz jak bardzo mylisz się zdejmując okulary dalekowzroczności
stanislawa zak Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 przeleżawszy w warsztacie znalazł odbiorcę, za co serdeczne dzięki Tomaszowi!
stanislawa zak Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 sugestie i komentarze ,nawet ostre mile widziane, gdyż one budują całość i uczą nadawać wartości artystycznej- za co dziękis. Vackerowi
Ewa_Kos Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 wiersz ma klimat i to bardzo mi bliski.Ładnie skomponowany , no i treść akurat do mnie przemawia. Dzięki i pozdrawiam. E.K.
stanislawa zak Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Ewo ja też dzięki! pozdra.gorąco
stanislawa zak Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 jakże miło że jesteś bo jakoś słabo sobie radzę, podobno nie mają wartości, a ja tak sie "sraram", Izuni! co ciachnąć,? pozdra.gorące!
stanislawa zak Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 myślężeby wyrzucić pierwszą zwrotkę bez I strofy
Cody Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 wiersz zastanawia, ale taki maly zgrzyt w moim odczuciu jeśli myślisz że miłość to ślepiec z różyczką w ręku to nie wiesz jak bardzo mylisz się zdejmując okulary dalekowzroczności niby innowacyjny ten "ślepiec z różyczką w ręku" ale mi coś zgrzytaja te okulary. nie mam jednak pomyslu, wiec zmian wprowadzal nie bede. pozdrawiam
Agnes Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 witaj Stasiu :) coś mnie tu zauroczyło.......zatrzymało uważam (staram się obiektywnie) że sam tekst jest troszkę przegadany... trzebaby wyłowić to co najważniejsze, a te upiękrzenia odrzucić. do łazienek. zimnych nocy czwartowych dymiących świec w lichtarzu nadziei dla mnie to najpiękniejszy fragment, podumaj jeszcze nad nim (całościowo) - warto pozdr. ciepło agnes
stanislawa zak Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Cody, bo w tych okularach chodzi mi o to że kochając kogoś trzeba patrzeć w przyszłość daleko, zauroczenie mija, a pozostaje przyjażń, szacunek i coś co może jeszcze będzie się tlić podtrzymywane chęciami pozdra.
stanislawa zak Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Agnes, tak się zastanawiałam nad dymiącymi świecami, ale ten dymek ma znaczenie w tej całej historii, no i te wieczory czwartkowe w Łazienkach, to takie nawiązanie do niespełnienia czegoś co mnie tak wciaga, pozdra, a może masz rację?
Samo zło Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 mnie się podoba tytuł i chyba tyle, ale gratuluję 'łazienek' małą literą. nie wiem dlaczego, ale wydaje się mi, że nie przyszło ci to łatwo...tak sobie uroiłam ;))
stanislawa zak Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 wiesz złociutka też tak myślałam i powiem ci nie wiedziałam czy pisac dużą czy też żeby zmylić siebie i swoje pragnienia - małą i zostawiałam małą. ale jeśli ci nie ten tego ta już .. pa kochaniutka,
Samo zło Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 no właśnie 'ten tego';). bardzo dobrze jest małą i nie złociutka proszę, a już kochaniutka tym bardziej ;p
stanislawa zak Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 zło-ciutka pochodzi od małego zła. no i zle zrobiłam że sie pośpieszyłam z tym zmienianiem dziękis.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 wg mnie świetne. oprócz ciekawej treści - ciekawa forma. tylko tyle, bo siły nie mam... pozdrawiam /Arek
patrycha Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 zaciekawia z każdym wersem. Czuć w tym Twój styl :) Mnie się podoba :) wyróznia się od innych pozdrawiam usmiechniętą chmurką
Regina Misztela Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 klimatycznie:) pozdr serdecznie
stanislawa zak Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Patrycho- dziękis!to miłe! Regino i klimakteryjnie, pa Arku, co z twoimi siłami nawet nie śmiem pytać! pozdrawiam bez-siłowo!
Rekomendowane odpowiedzi